17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за организации

DMS BODK – Да популяризираме доброволното кръводаряване в България!

Кампанията е стартирала на: 19.03.2019
DMS BODK – Да популяризираме доброволното кръводаряване в България!
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 52 лв.
 • Събрани през ОББ: 25 лв.
 • Изпратени SMS: 71 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 3 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 3 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 0 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 0 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS BODK Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS BODK на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)

Кампанията е сред каузите в националната дарителска инициатива „България дарява“!

banner BODK

Кръвта няма аналог, а от нея зависи животът на повече от 600 човека в България всеки ден! Малко хора реално знаят или се замислят колко много кръв е нужна ежедневно – за пострадалите от катастрофи, за нуждаещите се от операции, за онкоболните, за хората с изгаряния, за страдащите от различни заболявания, за нуждаещите се от трансплантация и още много други…

Кръводарителите у нас са по-малко от 24 на 1000 души, което ни поставя на едно от последните места в Европа. Основният начин да си помогнем и да променим това е да се популяризира нуждата, да се говори за проблемите и всички свързани с тях обстоятелства, да се предоставя актуална и точна информация, и най-вече да не бъдем безразлични.

Ние сме първото сдружение в България, чиято дейност е изцяло насочена към популяризиране и насърчаване на доброволното кръводаряване. Предоставяме информация, помагаме в случаи на спешна нужда, организираме акции и информационни кампании.

Всеки доброволен кръводарител или човек, имащ нужда от кръводарители, може да се регистрира напълно безплатно в системата ни „Дари Кръв“ през сайта на БОДК – www.bgblood.org, през Facebook: БОДК/BOVBD, както и чрез приложението за мобилни телефони „Darikruv” (за iPhone и Windows).

За да реализираме целите на сдружението, да продължим да развиваме дейностите си и да поддържаме и администрираме системата „Дари кръв“, БОДК има нужда от финансова подкрепа.

Вашата помощ ще е изключително ценна за нас! Направете дарение и станете част от нашата кауза! Благодарим! :)


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.  

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, както и текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

 

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS BODK Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS BODK на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)