„ТЯ – в още 3 български града“
DMS TIA

„ТЯ – в още 3 български града“

Сподели

Заедно събрахме 25 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
15 0 0 10 лв. 0 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

Историята на "ТЯ"

 

Чрез програмата ни ‘Академия Екатерина Каравелова’ ние сме се посветили на овластяването на момичета и жени, като разработваме различни социални платформи и обучения, с които момичетата и жените стават по-уверени в способностите си, за да изразяват мнението си, да преследват целите си и да адресират проблемите на техните общности.

Идеята се ражда в Пловдив, където през юни 2018 е организирано първото издание ‘ТЯ в Пловдив’. Събитието показва жените, които всеки ден правят невероятни неща, но не са известни.

Много бързо събитието се превръща във феномен в културния живот на града и около него се заражда силна и подкрепяща се общност. През октомври 2018 е дадено началото и на ‘ТЯ във Варна’, където успехът бързо се повтаря.

В работата си ние се водим от три принципа:
Любов. Вярваме, че качество на жената да подхожда с любов към света около нея е изключително важно във времето, в което живеем.
Свобода. Всяка жена е различна и има свободната воля да избере как да живее и каква да бъде.
Мъдрост. Да дадеш глас и платформа на някого носи отговорност за посланието, което стига до обществото.

letter Невероятно е какво са постигнали жените в България още от края на 19 век до началото на 21-ви, но по-невероятното е колко малко се знае за тях! За жените лидери, които са били в сърцето на промените в образованието, политиката, науката, бизнеса и всички сфери, в които света се променя.