„ТЯ – в още 3 български града“

'Тя в …' е социална платформа, която всеки месец дава възможност на момичета и жени с различни истории и в различни професионални сфери да споделят своите преживявания, препятствията, с които са се сблъсквали и успехите, които са постигнали. Целта на събитието е да бъде сигурно място, където други момичета и жени намират вдъхновение, приятелска и подкрепяща среда в следването на техните стремежи.

„ТЯ – в още 3 български града“
Кампанията се нуждае от 1 000 лв. месечно
Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS TIA

Историята на "ТЯ"

 

Чрез програмата ни ‘Академия Екатерина Каравелова’ ние сме се посветили на овластяването на момичета и жени, като разработваме различни социални платформи и обучения, с които момичетата и жените стават по-уверени в способностите си, за да изразяват мнението си, да преследват целите си и да адресират проблемите на техните общности.

Идеята се ражда в Пловдив, където през юни 2018 е организирано първото издание ‘ТЯ в Пловдив’. Събитието показва жените, които всеки ден правят невероятни неща, но не са известни.

Много бързо събитието се превръща във феномен в културния живот на града и около него се заражда силна и подкрепяща се общност. През октомври 2018 е дадено началото и на ‘ТЯ във Варна’, където успехът бързо се повтаря.

В работата си ние се водим от три принципа:
Любов. Вярваме, че качество на жената да подхожда с любов към света около нея е изключително важно във времето, в което живеем.
Свобода. Всяка жена е различна и има свободната воля да избере как да живее и каква да бъде.
Мъдрост. Да дадеш глас и платформа на някого носи отговорност за посланието, което стига до обществото.

letter Невероятно е какво са постигнали жените в България още от края на 19 век до началото на 21-ви, но по-невероятното е колко малко се знае за тях! За жените лидери, които са били в сърцето на промените в образованието, политиката, науката, бизнеса и всички сфери, в които света се променя.

Целта

Силата на ‘ТЯ в …’ е в изключително лесния за приложение метод за създаване на общност!

Социалната платформа поставя в центъра желанията и нуждите на местните жени, които са овластени да споделят както успехите, така и страховете си и да намерят подкрепа.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!