17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за организации

„ТЯ – в още 3 български града“ DMS TIA

Кампанията е стартирала на: 19.03.2019
„ТЯ – в още 3 български града“ DMS TIA
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 0 лв.
 • Събрани през ОББ: 10 лв.
 • Изпратени SMS: 12 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 0 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 0 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 0 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 0 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS TIA Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS TIA на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)

Кампанията е сред каузите в националната дарителска инициатива „България дарява“!

BANNER DMS TIA

Чрез програмата ни ‘Академия Екатерина Каравелова’ ние сме се посветили на овластяването на момичета и жени, като разработваме различни социални платформи и обучения, с които момичетата и жените стават по-уверени в способностите си, за да изразяват мнението си, да преследват целите си и да адресират проблемите на техните общности.

‘Тя в …’ е социална платформа, която всеки месец дава възможност на момичета и жени с различни истории и в различни професионални сфери да споделят своите преживявания, препятствията, с които са се сблъсквали и успехите, които са постигнали. Целта на събитието е да бъде сигурно място, където други момичета и жени намират вдъхновение, приятелска и подкрепяща среда в следването на техните стремежи.

Идеята се ражда в Пловдив, където през юни 2018 е организирано първото издание ‘ТЯ в Пловдив’. Събитието показва жените, които всеки ден правят невероятни неща, но не са известни. Много бързо събитието се превръща във феномен в културния живот на града и около него се заражда силна и подкрепяща се общност. През октомври е дадено началото и на ‘ТЯ във Варна’, където успехът бързо се повтаря.

Силата на ‘ТЯ в …’ е в изключително лесния за приложение метод за създаване на общност! Социалната платформа поставя в центъра желанията и нуждите на местните жени, които са овластени да споделят както успехите, така и страховете си и да намерят подкрепа.

В работата си ние се водим от три принципа:
- Любов. Вярваме, че качество на жената да подхожда с любов към света около нея е изключително важно във времето, в което живеем.
- Свобода. Всяка жена е различна и има свободната воля да избере как да живее и каква да бъде.
- Мъдрост. Да дадеш глас и платформа на някого носи отговорност за посланието, което стига до обществото.


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, както и текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.


 

Уеб адрес: www.sheinbulgaria.org/?fbclid=IwAR1vhtHxFCprG44zEu10L5xZkQP6lmkOVFi7V3ACHl_7cVVy9R1jzWkw9A4

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS TIA Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS TIA на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)