Джаз-фест „Джаз под звездите на Деветашкото плато“
DMS PLATO

Джаз-фест „Джаз под звездите на Деветашкото плато“

Сподели

Заедно събрахме 98 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
43 0 0 25 лв. 30 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

Когато преди 4 години се захванахме с първото му издание, никой не предполагаше мащабите, които фестивалът ще придобие. Джаз на гола поляна, по средата на нищото между две села – звучеше абсурдно и невероятно.

Нужни бяха планини от храброст, за да осигурим сцена, ток, осветление и озвучаване, да убедим скептиците, да доведем музиканти и журналисти.

Но резултатът си струва – малки и големи, местни и гости и, разбира се, обичани и талантливи български изпълнители създават заедно пъстър и весел празник.

Музиката преборва тишината и възражда енергията и радостта от живота, събирайки на поляната хиляди цветни личности. И светът чува за нашите села!

 

 

letter Нашите над 140 членове са дейни хора с различна възраст и занимания, сплотени от желанието да бъдат полезни за подобряване на условията за живот и туризъм в района. Общините Летница, Ловеч и Севлиево са партньори на организацията, подкрепящи нашите проекти и инициативи.