Участвам – дарявам – променям!
DMS BSLATINA

Участвам – дарявам – променям!

Сподели

Заедно събрахме 143 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
43 40 3 0 лв. 5 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

През 2015 – 2019 г. набраните средства във Фонда се изразходват за реализиране на идеи и инициативи за детско развитие и образование, определени като най-важни за хората в община Бяла Слатина. „Участвам – дарявам – променям“ се пълни от дарения и завещания от физически и юридически лица.

От учредяването му до сега са набрани близо 17 000 лв. С част от тях са обновени дворовете на детска градина „Радост” и начално училище „Цани Гинчев” в гр. Бяла Слатина, провеждат се творчески работилници за деца в читалище „Развитие 1892” в гр. Бяла Слатина, построена е сцена на открито в с. Попица.

От пролетта на 2019 повечето възпитаници на ОУ „Христо Ботев” в белослатинското село Търнава ще ходят на училище с велосипед, защото ще имат чисто нов велопаркинг.

Учениците от НУ „Цани Гинчев” в Бяла Слатина пък скоро ще се радват на своя библиотека. Специална „Стая на доброто“ ще популяризира доброволчеството сред учениците в ОУ „Св. Климент Охридски”.