Участвам – дарявам – променям!

Начало на кампанията: 15.03.2019

"Участвам - дарявам - променям" е кауза за възраждане и развитие на дарителството и доброволчеството в община Бяла Слатина чрез Обществен дарителски фонд. Фондът е създаден през 2015 г. Неговата цел е да събира хора, време, труд, идеи и средства, за да променяме реалността, в която живеем.

Участвам – дарявам – променям!
121 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS BSLATINA

За кампанията

През 2015 – 2019 г. набраните средства във Фонда се изразходват за реализиране на идеи и инициативи за детско развитие и образование, определени като най-важни за хората в община Бяла Слатина. „Участвам – дарявам – променям“ се пълни от дарения и завещания от физически и юридически лица.

От учредяването му до сега са набрани близо 17 000 лв. С част от тях са обновени дворовете на детска градина „Радост” и начално училище „Цани Гинчев” в гр. Бяла Слатина, провеждат се творчески работилници за деца в читалище „Развитие 1892” в гр. Бяла Слатина, построена е сцена на открито в с. Попица.

От пролетта на 2019 повечето възпитаници на ОУ „Христо Ботев” в белослатинското село Търнава ще ходят на училище с велосипед, защото ще имат чисто нов велопаркинг.

Учениците от НУ „Цани Гинчев” в Бяла Слатина пък скоро ще се радват на своя библиотека. Специална „Стая на доброто“ ще популяризира доброволчеството сред учениците в ОУ „Св. Климент Охридски”. 

 

 

Защо го правим?

„Участвам – дарявам – променям“ е в основата на почти всички малки, но много важни за местните общности добротворчески инициативи в региона.

Същият механизъм за възраждане на дарителството се развива и в община Оряхово.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!