17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за организации

Участвам – дарявам – променям! DMS BSLATINA

Кампанията е стартирала на: 15.03.2019
Участвам – дарявам – променям! DMS BSLATINA
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 5 лв.
 • Събрани през ОББ: 0 лв.
 • Изпратени SMS: 38 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 16 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 0 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 0 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 0 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS BSLATINA Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS BSLATINA на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)

Кампанията е сред каузите в националната дарителска инициатива „България дарява“!

„Участвам – дарявам – променям“ е кауза за възраждане и развитие на дарителството и доброволчеството в община Бяла Слатина чрез Обществен дарителски фонд.

Фондът е създаден през 2015 г. Неговата цел е да събира хора, време, труд, идеи и средства, за да променяме реалността, в която живеем. През 2015 – 2019 г. набраните средства във Фонда се изразходват за реализиране на идеи и инициативи за детско развитие и образование, определени като най-важни за хората в община Бяла Слатина. „Участвам – дарявам – променям“ се пълни от дарения и завещания от физически и юридически лица.

От учредяването му до сега са набрани близо 17 000 лв. С част от тях са обновени дворовете на детска градина „Радост” и начално училище „Цани Гинчев” в гр. Бяла Слатина, провеждат се творчески работилници за деца в читалище „Развитие 1892” в гр. Бяла Слатина, построена е сцена на открито в с. Попица.

От пролетта на 2019 повечето възпитаници на ОУ „Христо Ботев” в белослатинското село Търнава ще ходят на училище с велосипед, защото ще имат чисто нов велопаркинг.

Учениците от НУ „Цани Гинчев” в Бяла Слатина пък скоро ще се радват на своя библиотека. Специална „Стая на доброто“ ще популяризира доброволчеството сред учениците в ОУ „Св. Климент Охридски”. 

„Участвам – дарявам – променям“ е в основата на почти всички малки, но много важни за местните общности добротворчески инициативи в региона. Същият механизъм за възраждане на дарителството се развива и в община Оряхово.

 

 


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, а не текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

 

Уеб адрес: www.1june.org/

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS BSLATINA Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS BSLATINA на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)