17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за организации

Фондация „Бъдеще за таланти“ – DMS BUDITEL

Кампанията е стартирала на: 15.03.2019
Фондация „Бъдеще за таланти“ – DMS BUDITEL
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 2 лв.
 • Събрани през ОББ: 0 лв.
 • Изпратени SMS: 49 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 12 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 0 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 0 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 0 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS BUDITEL Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS BUDITEL на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)

Кампанията е сред каузите в националната дарителска инициатива „България дарява“!

„ Бъдеще за таланти“ е фондация, която организира събития и кампании в подкрепа на приятелски организации, които имат успешни практики в сферата на образованието и изкуството.

Ние работим в посока обединение на граждански организации, които да си сътрудничат за развитието на дарителската култура в България. От учредяването си през 2016г., фондацията организира събития и популизира кампании на редица неправителствени организации. Сред проектите, които подкрепя, са училище Луи Браил, менторската програма „Скритите таланти на България” и училище по изкуства и занаяти за социално слаби деца „Димитър Екимов“ с. Русаля.

Изпитната среда на учениците с дислексия в 7 клас трябва да е по-добра, за да спечелят всички. Мечтаното от тях училище ще има и техния талант. Но колко на брой е общността им, която ще застане пред Националното външно оценяване, в условия, наравно с другите?Вярваме в числата. Те ще дадат отговор на въпросите защо и как е заложено нашето бъдеще.

„Не мисли, че всичко е от лошо по-лошо, ако си с дислексия! Изхвърли тази дистопия*! Представи си, че всичко е от хубаво и по-хубаво!“

С този апел фондация „Бъдеще за таланти“ (ФБТ) влиза в първата интегрирана кампания „България дарява“ и ще създаде 10 пилотни граждански групи за поддържането на форум „Бъдеще за таланти“ в полза на учениците с дислексия. Те имат нужда от по-добро изпитно място, което да е прекрасно, не само – в мечтите им.Планирани са 3 издания на форума до 2022. Те честват паметта на Александър Бел (страдал от дислексия).* Дистопия – въображаемо лошо място,  а тук, – преживяването на тийнейджърите в борбата им с графиката на думите и математическите символи.

През тази година (03 март – 1 октомври) форумът е посветен на седмокласниците с етикет #ring [the Bell]. Копирането на изпитния процес, заедно с пробен модел за скрининг, е поверено на гражданските групи.

Видео в YouTube


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, а не текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

 

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS BUDITEL Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS BUDITEL на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)