Споделено работно пространство във Враца!

Начало на кампанията: 15.03.2019

Мисията на сдружение "Враца софтуер общество" е създаване на ИТ общество във Враца, което чрез качествено образование дава възможност на врачани да работят предизвикателна и добре платена работа в родния си град.

Споделено работно пространство във Враца!
219 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS GNEZDOTO

За кампанията

През последните 4 години ИТ общността във Враца натрупа критична маса от хора. В резултат на курсовете ни по програмиране 24 души работят като програмисти за 3 компании във Враца. 

Вярваме, че сме стигнали етап, в който е важно да се обособи споделено работно пространство (coworking space) с капацитет 25 места, което да събере ИТ общността във Враца физически на едно място.

Така малките фирми и хора на свободна практика по-лесно ще споделят знания и умения и ще създадат креативна работна среда, която ще им позволи да се развиват по-бързо и да намират повече клиенти и проекти.

Освен това ще даде възможност на дигитални номади и малки ИТ екипи да дойдат да работят от Враца за няколко дни, да се организират още интересни ИТ събития и така да се обогати екосистемата във Враца.

Такива места има във всички градове с дигитални общности, карта и информация за споделените работни пространства в България може да намерите тук http://edit.bg/wp-content/uploads/2017/06/report-coworkings-2.pdf.

 

Целта

Със съдействието на Община Враца имаме пространство – бивша детска градина, която се нуждае от ремонт, за да може да се използва като споделено работно пространство.

Събираме подкрепа и се надяваме да продължим да развиваме дигиталната индустрия във Враца и да го правим в по-големи мащаби!

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!