17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за организации

DMS GNEZDOTO – Споделено работно пространство във Враца!

Кампанията е стартирала на: 15.03.2019
DMS GNEZDOTO – Споделено работно пространство във Враца!
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 92 лв.
 • Събрани през ОББ: 60 лв.
 • Изпратени SMS: 45 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 5 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 0 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 0 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 0 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS GNEZDOTO Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS GNEZDOTO на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)

Кампанията е сред каузите в националната дарителска инициатива „България дарява“!

Мисията на сдружение „Враца софтуер общество“ е създаване на ИТ общество във Враца, което чрез качествено образование дава възможност на врачани да работят предизвикателна и добре платена работа в родния си град.

През последните 4 години ИТ общността във Враца натрупа критична маса от хора. В резултат на курсовете ни по програмиране 24 души работят като програмисти за 3 компании във Враца. Вярваме, че сме стигнали етап, в който е важно да се обособи споделено работно пространство (coworking space) с капацитет 25 места, което да събере ИТ общността във Враца физически на едно място.

Така малките фирми и хора на свободна практика по-лесно ще споделят знания и умения и ще създадат креативна работна среда, която ще им позволи да се развиват по-бързо и да намират повече клиенти и проекти. Освен това ще даде възможност на дигитални номади и малки ИТ екипи да дойдат да работят от Враца за няколко дни, да се организират още интересни ИТ събития и така да се обогати екосистемата във Враца.

Такива места има във всички градове с дигитални общности, карта и информация за споделените работни пространства в България може да намерите тук http://edit.bg/wp-content/uploads/2017/06/report-coworkings-2.pdf.

Със съдействието на Община Враца имаме пространство – бивша детска градина, която се нуждае от ремонт, за да може да се използва като споделено работно пространство.

Събираме подкрепа и се надяваме да продължим да развиваме дигиталната индустрия във Враца и да го правим в по-големи мащаби!


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, както и текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

 

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS GNEZDOTO Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS GNEZDOTO на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)