Домашни грижи за стари хора

Начало на кампанията: 15.03.2019

Ние работим за това хората от Северозапада да живеят достойно, възрастните да имат своята независимост, а младите – възможности за развитие.

Домашни грижи за стари хора
7 661 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS ZA BABA

Какво правим?

Когато започнахме да работим за създаване на Патронажна кухня преди 4 години повечето хора бяха скептични, че ще успеем.

За изминалите години с дарителска подкрепа успяхме да направим ремонт и да оборудваме сграда, в която създадохме Патронажна кухня. Изградихме система за предоставяне на домашни грижи и за регулярно провеждане на медицински прегледи.

Успяхме да получим всички разрешителни и необходими лицензи, направихме кухня – образец, каквато малко заведения за обществено хранене имат.

В края на 2019 година започнахме да разнасяме храна за възрастни хора, като покриваме желаещи от 11 населени места от две общини, до които не стига общински патронаж.

Нашите клиенти са различни по статус, възраст и история, всеки от тях обаче има нужда от помощ заради възрастта или заболяването си и храната е част от формата на грижа, която смятаме че е изключително важна,
особено днес.

letter 5 лв. дават възможност на един възрастен човек да получи помощ за един ден!

Целта

Настъпилата здравна и икономическа криза ни притисна до стената и няма да успеем да продължим без дарителска помощ.

Средствата ще бъдат използвани за обезпечаване на кухнята с продукти, необходимия персонал и частично покриване на такси на хора в крайна бедност.

За изминалите месеци успяхме да стигнем до 90 души, като в различните месеци броят им беше различен.  

Във всяко от селата поемаме грижа безплатно и за хора изпаднали от социалната система, а от началото на месец март се грижим и за 5 деца.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!