Скъпи дарители, партньори и съмишленици, информираме ви, чe статистиката за SMS даренията в сайта в момента не отразява даренията чрез SMS от август и септември. Работи се по възстановяването й. Приемете извиненията ни за причиненото неудобство и ви благодарим за това, че сме заедно в подкрепата на значими каузи!

Домашни грижи за стари хора

Начало на кампанията: 15.03.2019

Ние работим за това хората от Северозапада да живеят достойно, възрастните да имат своята независимост, а младите – възможности за развитие.

Домашни грижи за стари хора
12 914 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS ZA BABA

Какво правим?

През изминалите 3 години, екипът на Фондация Проект Северозапад ежедневно предоставяше хранене и подкрепа на възрастни хора от повече от 15 села в района на общините Мездра и Враца.

Ние не прекъснахме работа – независимо от КОВИД пандемията, не прекъснахме след непрекъснатото увеличение на цените на суровините, енергията и горивата през 2021 година.

След ефектът върху всички ни от войната в Украйна обаче, в края на месец юни 2022 се наложи да затворим врати, тъй като високите цени на хранителни суровини, режийни и горива не позволяват да постигнем социално приемлива цена за възрастните хора.

letter Набираме средства, за да стартираме дейността си отново, както и за да осигуряваме хранителни пакети за възрастните хора през тежките зимни месеци.

Целта

За изминалите 3 години сме работили с повече от 150 възрастни хора, деца, хора с психични страдания – хора в нужда, като отново искаме да бъдем до тях.

За да успеем да продължим работа, се нуждаем от подкрепата на дарителите, както ни помагате от самото начало!

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!