Как да отгледаш Родител?

Как да отгледаш Родител?

Начало на кампанията: 14.03.2019
Цел: 9 000 лв.

Заедно събрахме 44 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
16 14 0 0 лв. 0 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

Повече от 14 години подпомагаме образованието и професионалната насоченост на младежи, лишени от родителски грижи, настанени в приемни семейства или с нарушено зрение, чрез стипендии за висок успех и професионални курсове.

Ние вярваме, че най-голямата ценност в обществото са децата и e важно да подкрепяме тяхното уникално развитие и реализация. Затова съдействаме за укрепване на благородните качества на характера и устойчива промяна на средата чрез образователни проекти, насочени към деца и ученици в различни учебни заведения в цялата страна.

 

Защо го правим?

Вярваме, че най-добрата рецепта за щастливи хора и най-добрата превенция на негативните явления е да учим децата на честност, толерантност, отговорност, сътрудничество, радост, щедрост, търпение, уважение, благодарност!

Уроци за сърцето
През 2018 г. създадохме два наръчника „Уроци за сърцето” за педагози и възпитатели на деца в предучилищна и в начална училищна възраст. Много учители откриха в тях добър помощник при възпитанието на характера на децата и създаване на подкрепяща и творческа среда.

 

letter Можете да научите за Програма добродетели от сайта ни www.dobrodeteli.bg и www.blagotvoritel.org.