Как да отгледаш Родител?

Начало на кампанията: 14.03.2019

Фондация "Благотворител" повече от 8 години работи за образование на сърцето. Над 17 000 деца и ученици от 112 училища и детски градини участваха в часове по добродетели. Заниманията промениха нагласи в мисленето и в поведението. Своя опит споделихме в издадените наръчници за учители „Уроци за сърцето".

Как да отгледаш Родител?
36 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS RODITEL

За кампанията

Повече от 14 години подпомагаме образованието и професионалната насоченост на младежи, лишени от родителски грижи, настанени в приемни семейства или с нарушено зрение, чрез стипендии за висок успех и професионални курсове.

Ние вярваме, че най-голямата ценност в обществото са децата и e важно да подкрепяме тяхното уникално развитие и реализация. Затова съдействаме за укрепване на благородните качества на характера и устойчива промяна на средата чрез образователни проекти, насочени към деца и ученици в различни учебни заведения в цялата страна.

 

Защо го правим?

Вярваме, че най-добрата рецепта за щастливи хора и най-добрата превенция на негативните явления е да учим децата на честност, толерантност, отговорност, сътрудничество, радост, щедрост, търпение, уважение, благодарност!

Уроци за сърцето
През 2018 г. създадохме два наръчника „Уроци за сърцето” за педагози и възпитатели на деца в предучилищна и в начална училищна възраст. Много учители откриха в тях добър помощник при възпитанието на характера на децата и създаване на подкрепяща и творческа среда.

 

letter Можете да научите за Програма добродетели от сайта ни www.dobrodeteli.bg и www.blagotvoritel.org.

Целта

Опитът ни вече 8 години показва, че е жизненоважно образованието на сърцето да бъде част от програмата на българското училище. Но е също толкова важно да е част от живота на семейството.

Затова искаме да създадем книга за родителите, като признаем тяхната първостепенна роля и отговорност в изграждане на щастлива, творческа личност на детето и заедно с това да ги подкрепим в ролята им на брачни партньори, които искат да запазят топлината и близостта в семейството си.

Темите, които ще включим, са онези въпроси, от които зависи собственото ни израстване като партньори и родители:
– Защо днес е толкова трудно да изградим и запазим здраво семейство?
– 
Откъде знаем как да бъдем родители?
– 
Защо любовта невинаги е толкова хубава, колкото във филмите?
 Какви бедствия се случват, когато детето стане център на света?
 Спазваме ли правилата, които даваме на децата си?

Вашата подкрепа е ценна за нас!

 

 

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!