Образование на световно ниво за абсолютно всяко дете в България!
DMS KHAN

Образование на световно ниво за абсолютно всяко дете в България!

Сподели

Заедно събрахме 648 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
58 35 4 0 лв. 500 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

Сред дейностите на “Образование без раници” са още обучения за учители и събития за родители и деца за работа с Кан Академия и други утвърдени безплатни дигитални инструменти, за развитие на специфични меки умения като “нагласа за развитие” и критическо мислене, за иновативни обучителни практики от цял свят.

44% от българските деца са функционално неграмотни по математика; 39% по четене. Българският ученик е изостанал с 1,5 години в сравнение с ученик от ОИСР и успехът му е в силна зависимост от социално-икономическото му положение. 45 000 български учители ще се пенсионират в следващите 10 години.

С Кан Академия можем да решим значителна част от тези проблеми. Това е първият и най-голям сайт за общо образование в света, който освен това от самото му създаване 2006 г. има мисията да дава равен шанс и напълно безплатно образование на всяко дете, навсякъде по света. Ние отговаряме за българската версия. 

letter Кан Академия се ползва от 70 млн. потребители по света. Има над 10 000 видео урока и 100 000 упражнения по всички общообразователни предмети!