Летен лагер Spelling Bee

Необходими са ни средства за провеждане на едноседмичен езиков лагер за 30 национални финалисти и техните учители по английски език.

Летен лагер Spelling Bee
130 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS BEE

За кампанията

Мисията ни е да работим за подобряването на индивидуалния и групов потенциал и развитието на капацитета на българските общности чрез осъществяване на иновативни програми в сферата на образованието и местното развитие.

Основният проект на фондацията е националното състезание по правопис Spelling Bee. То е иницирано през 2011 г. по идея на доброволци от Корпус на мира на САЩ в България и през 2019 се състои за девета поредна година.

Състезанието е за ученици до 7 клас и се провежда на три етапа – училищен, регионален и национален. Състезанието е една по-различна възможност за обогатяване на знанията по английски език на участниците, кaто развива речниковия им запас, подобрява произношението им и ги прави по-уверени при представяне пред публика.

Тази година в състезанието се включиха над 6000 ученици от 295 училища от цялата страна.

letter Летният лагер Spelling Bee е незабравимо преживяване за всички участници!

Целта

Необходими са ни средства за провеждане на едноседмичен езиков лагер за 30 национални финалисти и техните учители по английски език. По време на лагера учениците ще развият езиковите си умения, както и ще обогатят познанията си по американска история и култура, опазване на околната среда, доброволчество и толерантност.

Учителите ще участват в разлини сесии за развиване на професионалните си умения, включващи практически идеи за разнообразяване на преподаването по английски език. Всички дейности се провеждат от англоговорящи доброволци и общуването с носители на езика е много ценно както за учениците, така и за учителите. 

За повече информация посетете сайта на състезанието: http://spellingbee.bg

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!