17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за организации

Летен лагер за финалистите в Националното състезание по правопис на английски език Spelling Bee – DMS BEE

Кампанията е стартирала на: 13.03.2019
Летен лагер за финалистите в Националното състезание по правопис на английски език Spelling Bee – DMS BEE
 • Необходима сума: 2 500 лв.
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 0 лв.
 • Събрани през ОББ: 20 лв.
 • Изпратени SMS: 52 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 11 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 0 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 1 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 0 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS BEE Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS BEE на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)

Кампанията е сред каузите в националната дарителска инициатива „България дарява“!

Мисията на Фондация „Корпус за образование и развитие – КОРПлюС“ е да работи за подобряването на индивидуалния и групов потенциал и развитието на капацитета на българските общности чрез осъществяване на иновативни програми в сферата на образованието и местното развитие.

Основният проект на фондацията е националното състезание по правопис Spelling Bee. То е иницирано през 2011 г. по идея на доброволци от Корпус на мира на САЩ в България и през 2019 се състои за девета поредна година.

Състезанието е за ученици до 7 клас и се провежда на три етапа – училищен, регионален и национален. Състезанието е една по-различна възможност за обогатяване на знанията по английски език на участниците, кaто развива речниковия им запас, подобрява произношението им и ги прави по-уверени при представяне пред публика. Тази година в състезанието се включиха над 6000 ученици от 295 училища от цялата страна.

Необходими са ни средства за провеждане на едноседмичен езиков лагер за 30 национални финалисти и техните учители по английски език. По време на лагера учениците ще развият езиковите си умения, както и ще обогатят познанията си по американска история и култура, опазване на околната среда, доброволчество и толерантност.

Учителите ще участват в разлини сесии за развиване на професионалните си умения, включващи практически идеи за разнообразяване на преподаването по английски език. Всички дейности се провеждат от англоговорящи доброволци и общуването с носители на езика е много ценно както за учениците, така и за учителите. Летният лагер Spelling Bee е незабравимо преживяване за всички участници!

За повече информация посетете сайта на състезанието: http://spellingbee.bg


Информация за стойността на даренията и разходите по системата. 
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, както и текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

 

Уеб адрес: spellingbee.bg

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS BEE Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS BEE на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)