„Посей, за да пожънеш“

Начало на кампанията: 14.03.2019

НПО“ Вазовци“ е създадена да служи за индивидуално и личностно развитие на децата и младежта в общ. Вършец. Ние участваме в организиране на дарителски кампании, доброволчески инициативи и проекти за подобряване условията на обучение и труд на младежите.

„Посей, за да пожънеш“
261 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS TRUD

За кампанията

За нашия екип няма друга по-висша цел, освен подпомагане на правилното развитие на децата и тяхната съвременно обучение.

Не бихме желали в 21 век в България спънка за развитието на подрастващите да бъде недохранване, невъзможност за получаване на добро образование, липса на активна гражданска позиция. И затова единодушно решихме да участваме с проектно предложение, което ще отпочне решаването на този проблем.

Достъпът до образование, трудовата реализация и гражданското образование е социален проблем.

letter В община Вършец безработицата е висока (21% по официални данни) и младежите, особено от рисковите групи, живеят под социалния минимум, нямат трудова ориентация и добър пример за професионално развитие, екипност при работа и взаимопомощ.

Целта

Много от семействата в рисковата група са многодетни или поне единия родител е в чужбина.

Нямат достатъчно средства или липсват програми, чрез които може да се осигури топла храна за обяд на учениците и много от тях не посещават училищните занимални, изостават в обучението си и не появяват интерес към обществения живот.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!