Ученически кът за позитивно междучасие в училище

Ученически кът за позитивно междучасие в училище

Начало на кампанията: 13.03.2019
Цел: 1 800 лв.

Заедно събрахме 347 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
73 37 0 200 лв. 0 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

Представяте ли си и вие приятелствата между съученици и връзките между ученици и учители, създадени на по обща игра в коридора на училището?

Ако е така, то вече разбирате за какво се борим начални учители и ментори за характер в Начално училище “Яне Сандански” – град Разлог!

НУ “Яне Сандански” – град Разлог е първото училище в България, което внедрява позитивното образование и образованието за развитие на характера като иновативни подходи съгласно Програмата за иновации в средното образование на МОН.

Две от посоките, в които работим, е да организираме ежедневната дейност в училището като позитивна и да създадем учебна среда, подпомагаща учениците да развиват 7 силни страни на характера с 30 поведения по тях, които предсказват постигането на позитивни резултати в училище и в живота.

С подкрепата на Обществения борд на TELUS International в България, Характер.бг и Фондация ПОдЛЕЗНО, училището създаде етос за характер по стените в класните стаи, коридорите и двора, представящ “по детски” силни страни на характера като упоритостта и благодарността и поведения като да приключваме това, което сме започнали, и да признаваме направеното от другите за нас.

letter Сега мечтаем да създадем свой ученически кът за характер в училището, в който учители и ментори да въвличаме учениците в забавни и смислени дейности и игри в междучасието, създаващи ежедневно поводи за развитие на характера, позитивни взаимоотношения и оптимална почивка между часовете.