17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за хора

DMS DIMITAR – Димитър Стоев

Кампанията е стартирала на: 31.01.2019
DMS DIMITAR – Димитър Стоев
 • Необходима сума: 60 000 евро
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 348 лв.
 • Събрани през ОББ: 675 лв.
 • Изпратени SMS: 1308 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 48 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 0 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 9 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 0 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS DIMITAR Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS DIMITAR на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)

Димитър Стоев е на 33 год., от с. Оброчище, община Балчик. През 2014 год. Димитър получава тежка травма на четвърти шиен прешлен при гмуркане в морето във Франция. Следва мигновена парализа и загуба на съзнание. Събужда се няколко дни по-късно в болница, парализиран и без спомени за случилото се. Интензивното му лечение продължава около месец, след което е настанен в рехабилитационен център, където прекарва около 7 месеца. За това време претърпява още няколко операции. Успява да се раздвижи леко, но като цяло остава парализиран.

При връщането му в България става ясно, че тук няма центрове за хора в неговото състояние и започва да търси възможности за лечение в чужбина. Единствените предложения, които получава, са за лечение със стволови клетки.

Клиника AIMIS в Кипър дава оферта за оперативно лечение и вливане на стволови клетки на стойност 60 000 евро. Д-р Дочева (невролог) дава становище с препоръка за лечение със стволови клетки. От Министерство на здравеопазването е получен отказ за финансиране на лечението, поради което стартира дарителска кампания.

Към 16.05.2019 год. в дарителската сметка на Димитър има 14 700 лв. Необходими са още около 105 000 лв.


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, както и текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

Уеб адрес: www.balchiktelegraph.com/wp-content/uploads/2011/07/2-28.pdf?fbclid=IwAR1D8flqHr1xFJj0Syrv6WcCTQUoHKkJHBRxp0gRxFodyIMLofQLzMVm8Mo

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS DIMITAR Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS DIMITAR на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)