Да помогнем на слънчевата Нарин!

Начало на кампанията: 10.01.2019

Нарин е родена недоносена, с мозъчен кръвоизлив. След стабилизиране на състоянието й е изписана и проследявана ежемесечно. На 1 година й е поставена диагноза Детска церебрална парализа – спастична диплегия на долни крайници.

Да помогнем на слънчевата Нарин!
14 942 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS NARIN

За кампанията

От проведената през следващата година рехабилитация напредъкът е съвсем минимален, затова родителите я завеждат в Турция, в медицински център Рибем.

След двуседмична терапия в Рибем Нарин започва да сяда самостоятелно, да играе с играчки и да се обръща при повикване.

letter Тъй като резултатите са осезателни, родителите искат да продължат терапията следващите 2 години, когато се надяват Нарин вече да е проходила.

Целта

Към октомври 2019 год. Нарин вече една година провежда ежемесечна рехабилитация в център „Рибем” в Турция и резултатите са отлични – сяда самостоятелно, върви хваната за една ръка, успява да стои права няколко секунди, без да се хваща за нещо.

Нужни са още 24 000 евро за още една година рехабилитация, за да може напредъкът да се затвърди и детето да проходи окончателно.


Терапията на Нарин в Турция ще продължи вероятно от месец август – след отпадане на ограниченията, свързани с епидемията от коронавирус.

Към 16.06.2020 год. в дарителската сметка на детето има 19 000 лв., които ще покрият терапиите до края на годината. Кампанията продължава за набиране на 24 000 евро за лечение през 2021 год.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!