Подкрепи учител по програма „Заедно в час“
DMS LIDER

Подкрепи учител по програма „Заедно в час“

Сподели

Заедно събрахме 140 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
46 9 12 6 лв. 10 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

За тази цел организацията привлича, обучава и развива мотивирани специалисти, които да работят дългосрочно за позитивна промяна в училище, в своите общности и в образователната система.

„Заедно в час“ е партньор в глобалната мрежа Teach For All, чийто подход успешно се реализира за подобряване достъпа до качествено образование в близо 50 страни на 6 континента. Дейността на организацията се реализира с подкрепата на Фондация „Америка за България“ и нямаше да бъде възможна без подкрепата на нашите корпоративни и индивидуални дарители.

„Заедно в час“ е отличена като „най-добрата образователна програма“ и „най-добрата програма за кариерно развитие“ на наградите Работодател на годината през 2018 г.

letter В “Заедно в час” вярваме, че добре подготвените и мотивирани професионалисти са най-ценният капитал за положителна промяна в образованието и път към решението на всички тези предизвикателства.