Помагаме на Дани!
DMS DANIEL

Помагаме на Дани!

Кампанията е прекратена поради слаба активност.

Сподели

Заедно събрахме 13 610 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
10360 417 11 1541 лв. 760 лв. 60 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

Дани е роден е роден преждевременно. На 7 месеца отключва епилепсия, която е овладяна, а по-късно е диагностициран с детска церебрална парализа.

Благодарение на усилената рехабилитация, плуване, конна езда, логопедична и психологична терапии детето се развива много добре, но през 2017 год. състоянието му рязко се влошава – започва да говори по-малко, спира да се придвижва, изпада в истерии.

След 6 месеца лутане по болници, родителите го завеждат на ортопедичен преглед в Турция, от който става ясно, че Даниел изпитва болки в краката, започнал е да стъпва на нерв и затова отказва да ходи.

Има изкривявания на стъпалата, изместени колянни капачки и има начало на гръбначно изкривяване. Извършена е операция по спешност и в момента детето се възстановява от нея. Веднага след свалянето на гипса трябва да започне усилена рехабилитация.

 

 

letter Турските специалисти препоръчват рехабилитацията да бъде извършена в център Рибем. Цената за едномесечна терапия е 2 400 евро. За година – 28 800 евро.