17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за хора

DMS DANIEL – Даниел Чолаков, 11 год.

Кампанията е стартирала на: 06.12.2018
DMS DANIEL – Даниел Чолаков, 11 год.
 • Необходима сума: 48 600 лв.
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 760 лв.
 • Събрани през ОББ: 1251 лв.
 • Изпратени SMS: 9874 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 303 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 8 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 20 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 1 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS DANIEL Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS DANIEL на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)

Даниел Чолаков е на 11 год., от София. Роден е роден преждевременно. На 7 месеца отключва епилепсия, която е овладяна, а по-късно е диагностициран с детска церебрална парализа. Благодарение на усилената рехабилитация, плуване, конна езда, логопедична и психологична терапии детето се развива много добре, но през 2017 год. състоянието му рязко се влошава – започва да говори по-малко, спира да се придвижва, изпада в истерии.

След 6 месеца лутане по болници, родителите го завеждат на ортопедичен преглед в Турция, от който става ясно, че Даниел изпитва болки в краката, започнал е да стъпва на нерв и затова отказва да ходи. Има изкривявания на стъпалата, изместени колянни капачки и има начало на гръбначно изкривяване. Извършена е операция по спешност и в момента детето се възстановява от нея. Веднага след свалянето на гипса трябва да започне усилена рехабилитация.

Турските специалисти препоръчват тя да бъде извършена в център Рибем. Цената за едномесечна терапия е 2 400 евро. За година – 28 800 евро.

В дарителската сметка на Даниел има около 9 000 лв. Необходими са още 48 600 лв.


Иформация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, както и текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS DANIEL Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS DANIEL на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)