DMS TORBALAN – Подари ТОРБАЛАН™ на малчуган
DMS TORBALAN

DMS TORBALAN – Подари ТОРБАЛАН™ на малчуган

  • Събрани през еPay: 0 лв.
  • Събрани през ОББ: 0 лв.
  • Изпратени SMS: 23 броя
  • Абонаменти от 2 лв.: 1 броя
  • Абонаменти от 5 лв.: 0 броя

 

Подари ТОРБАЛАН™ на малчуган!

Какво е ТОРБАЛАН™ – това е сгъваема и компактна торбичка за многократна употреба с уникален по рода си дизайн, която служи за събиране на боклуци и отпадъци, изхвърлени в природата от самите нас – възрастните хора. Тя може да се пере многократно и да се прибира в охлюва си, има карабинерче за закачане и всяка е със собствен пореден уникален номер.

ТОРБАЛАН™ е най-новият проект на сдружение „Българска Организация на Хижите с Обсервация“ – БОХО™. Мисията ни е да популяризираме осъзнат екологичен туризъм и опазването на околната среда. Досега успяхме да оборудваме чрез вашите безвъзмездни дарения 8 хижи с уеб камери, метеорологични станции или интернет и можете да ги видите на www.huts.bg

С тази поредна наша дарителска кампания, ние от екипа на БОХО™ се стремим да докоснем малките деца с онова чувство за съпричастност към опазването на околната среда, което да е неизменна част от изграждането на бъдещата им личност.

Всички знаем, че нашето бъдеще и бъдещето на планетата е в ръцете нашите деца, а проблемът с отпадъците никога не е бил по-осезаем от сега и засяга абсолютно всички на планетата. Искаме нашите ТОРБАЛАНИ™ да отидат в ръцете на същите тези деца и те от малки да станат съпричастни към екологичния проблем, като някой ден решението му ще зависи точно от тях.

При успех на кампанията ни, със събраните средства екипът на БОХО™ ще произведем, брандираме и подарим до 1000 ТОРБАЛАНА™ на до 1000 деца и ще организираме и проведем за тях забавни и образователни срещи, на които да ги запознаем с ТОРБАЛАН™.

Дарете 100 лв. и ще получите:ТОРБАЛАН™! 

Всеки ТОРБАЛАН™ има щампован свой пореден уникален номер и всяко едно дете, което ни изпраща снимки как събира боклук със своя ТОРБАЛАН™, ще получава страхотни награди и лакомства като награда.

Нека всеки малък малчуган да има своя ТОРБАЛАН™!

Сподели

Заедно събрахме 25 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
23 1 0 0 лв. 0 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията