17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за организации

DMS TORBALAN – Подари ТОРБАЛАН™ на малчуган

Кампанията е стартирала на: 16.11.2018
DMS TORBALAN – Подари ТОРБАЛАН™ на малчуган
 • Необходима сума: 5 000 лв.
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 0 лв.
 • Събрани през ОББ: 0 лв.
 • Изпратени SMS: 23 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 1 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 0 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 0 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 0 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS TORBALAN Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS TORBALAN на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)

Подари ТОРБАЛАН™ на малчуган!

Какво е ТОРБАЛАН™ – това е сгъваема и компактна торбичка за многократна употреба с уникален по рода си дизайн, която служи за събиране на боклуци и отпадъци, изхвърлени в природата от самите нас – възрастните хора. Тя може да се пере многократно и да се прибира в охлюва си, има карабинерче за закачане и всяка е със собствен пореден уникален номер.

ТОРБАЛАН™ е най-новият проект на сдружение „Българска Организация на Хижите с Обсервация“ – БОХО™. Мисията ни е да популяризираме осъзнат екологичен туризъм и опазването на околната среда. Досега успяхме да оборудваме чрез вашите безвъзмездни дарения 8 хижи с уеб камери, метеорологични станции или интернет и можете да ги видите на www.huts.bg

С тази поредна наша дарителска кампания, ние от екипа на БОХО™ се стремим да докоснем малките деца с онова чувство за съпричастност към опазването на околната среда, което да е неизменна част от изграждането на бъдещата им личност.

Всички знаем, че нашето бъдеще и бъдещето на планетата е в ръцете нашите деца, а проблемът с отпадъците никога не е бил по-осезаем от сега и засяга абсолютно всички на планетата. Искаме нашите ТОРБАЛАНИ™ да отидат в ръцете на същите тези деца и те от малки да станат съпричастни към екологичния проблем, като някой ден решението му ще зависи точно от тях.

При успех на кампанията ни, със събраните средства екипът на БОХО™ ще произведем, брандираме и подарим до 1000 ТОРБАЛАНА™ на до 1000 деца и ще организираме и проведем за тях забавни и образователни срещи, на които да ги запознаем с ТОРБАЛАН™.

Дарете 100 лв. и ще получите:ТОРБАЛАН™! 

Всеки ТОРБАЛАН™ има щампован свой пореден уникален номер и всяко едно дете, което ни изпраща снимки как събира боклук със своя ТОРБАЛАН™, ще получава страхотни награди и лакомства като награда.

Нека всеки малък малчуган да има своя ТОРБАЛАН™!

Подкрепете ни!

От далечни времена легендата за ТОРБАЛАН™ гласи:

Той е малък Торбалан.
Там, в гората е видян.
Там, високо в планините.
Слиза и във долините.

Носи той чувал голям,
и е весел и засмян.
Пак наметнал ямурлука
търси, дири там боклука.

Види ли боклук в гората,
хоп – прибира го в торбата.
Пази той горите чисти
след туристи-непукисти.

Чисти смело той пътечките
да е чистичко на мечките.
Мравките и те помагат,
даже и трохите махат.

Помогни на Торбалан -
прибери боклука сам
в торбаланската торбичка.
И така да правят всички.

Види ли те Торбалан в гората
да събираш ти боклук в торбата,
с лакомства ще те дари.
Само първо се наспи.

Пее Торбалан в гората,
пее с него Планината.
Не е страшен Торбалан.
Той е весел и засмян.


Иформация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, както и текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

 

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS TORBALAN Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS TORBALAN на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)