17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за организации

DMS USPELITE – Позитивната журналистика има нужда от подкрепа!

Кампанията е стартирала на: 16.11.2018
DMS USPELITE – Позитивната журналистика има нужда от подкрепа!
 • Необходима сума: 3 000 лв.
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 0 лв.
 • Събрани през ОББ: 0 лв.
 • Изпратени SMS: 25 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 0 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 0 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 0 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 0 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS USPELITE Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS USPELITE на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)

Uspelite.bg е онлайн медия, която споделя добрите новини от България и разказва успешни истории на личности, които разбиват мита, че у нас успехът е невъзможен. Мисията на проекта е да създава конструктивна журналистика, спазвайки всички морални и етични норми.

За жалост позитивната журналистика е ниша. Големите популярни медии често намират за приоритетно да дават гласност на новини за трагедии и негативни статистики. Обществото ги гледа всяка вечер, защото няма избор, а иска да бъде информирано. Резултатът от това явление е апатия и скептицизъм за бъдещето. Със съдържанието си, в Uspelite.bg се стремим да балансираме разклатения от негативизми медиен сегмент.

Uspelite.bg е платформа за добри новини с екип от млади ентусиасти. Хора, които не се примиряват със статуквото и използват своята енергия, за да постигат значима промяна. Екипът ни наброява 20 души. 18 от тях работят доброволно за каузата. Това са журналисти, редактори, експерти в сферите на маркетинг, дизайн, IT и анализи.

Искаме все по-често да виждаме безпристрастно отразяване на събитията – и лошите, и добрите. Защото всеки ден български ученици печелят медали от различни състезания по света, а постижения в медицината и образованието съществуват и заслужават повече блясък! Мечтаем за деня, в който обществото ни няма да има нужда от позитивна медия, защото всички са обективни.

За да продължим да растем и да се развиваме, искаме да закупим видео техника, с която да заснемаме новини и интервюта.

И знайте – хора като нас не биха съществували без хора като вас. Вярваме, че заедно ще постигнем повече! Благодарим ви за доверието!

uspelite 1


Иформация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, както и текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

Уеб адрес: uspelite.bg/

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS USPELITE Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS USPELITE на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)