DMS IZGREV – Коледна торба носи доброта!
DMS IZGREV

DMS IZGREV – Коледна торба носи доброта!

  • Събрани през еPay: 2 лв.
  • Събрани през ОББ: 128 лв.
  • Изпратени SMS: 40 броя
  • Абонаменти от 2 лв.: 1 броя
  • Абонаменти от 5 лв.: 0 броя

 

Това е Васил. Той живее в Център за настаняване от семеен тип. Което ще рече, че неговото семейство е голямо. Ние също СМЕ НЕГОВО СЕМЕЙСТВО. Но има една съществена разлика. Когато нашето дете поиска да отиде на лагер, да заведе приятелите си на боулинг за рождения си ден или дори да слезе до центъра, за да се види с приятели, нашият портфейл е широко отворен.

За Васил и неговите братя и сестри по съдба, портфейлът на държавата за празненства, излети, лагери и екскурзии е ограничен. Трудно е се плати дори билетчето до центъра. И затова Васил и приятелите му, подкрепени от своите възпитатели и от много хора, които им помагат, решават ДА СИ ПОМОГНАТ САМИ. ДА ШИЯТ ВЪЛШЕБНИ ТОРБИ ЗА ДОБРИНИ.

Тези торби са изработени от рециклирани дрехи от дарения, и ВСЯКА ЕДНА Е ЕДИНСТВЕНА НА СВЕТА. Така, както за Малкия принц е Неговата роза.

Подкрепете децата! Дарете средства в името на тяхната инициатива! И ако ни изпратите адрес и телефон, ще получите подарък за Коледа, който никой друг на света няма. Уникална торба за Добрина.

Подкрепете децата! Дарете средства в името на тяхната инициатива! 

Сподели

Заедно събрахме 172 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
40 1 0 128 лв. 2 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията