DMS NIKOLA – Никола Димов, 3 г.
DMS NIKOLA

DMS NIKOLA – Никола Димов, 3 г.

Кампанията за Никола в DMS приключва, тъй като за детето освен през DMS, но и през други канали, до момента вече са набрани 202 853 лв! Започва подготовка за заминаването в американската клиника, планирана е операция през март. Родителите на Никола написаха във фейсбук страницата му:

„Вчера получихме отговор от доктор Пейли , той мисли, че ще успее да постави вътрешен фиксатор „Precice nail in the extra-medullary“ (пирон, който се поставя вътре до костта и удължаването става с машинка отвън ), но крайното решение ще вземе на място в клиниката след рентгенови снимки там … Чака ни много дълъг път , операцията е сложна, физиотерапията болезнена, но Ники е силен и ще се справи. Благодарим от цялото си сърце за подкрепата!

Резултатите в DMS от началото на кампанията:

  • Събрани през еPay: 755 лв.
  • Събрани през ОББ: 995 лв.
  • Изпратени SMS: 5245 броя
  • Абонаменти от 2 лв.: 35 броя
  • Абонаменти от 5 лв.: 0 броя

 

За кампанията

Никола Димов е на 3 год., от Бургас. Роден е с дефицит на бедрена кост тип А1 Пейли, следствие от което едното краче е по-късо с 4,5 см. В България подобен тип дефицити се оперират след 11-годишна възраст, а дотогава скъсяването ще стане още по-голямо. Д-р Пейли от клиника „Сейнт Мери”, Флорида, САЩ, е готов веднага да направи операцията. Стойността на интервенцията е 120 000 щатски долара.

Родителите са подали във фонда за лечение на деца заявление за финансиране на 20 юни 2018 г., но до този момент отговор няма, затова стартира дарителска кампания за събиране на сумата.

 ❤️

Сподели

Заедно събрахме 7 065 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
5245 35 0 995 лв. 755 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията