DMS FUTBOL – „Да  подкрепим  хасковския  футбол!“
DMS FUTBOL

DMS FUTBOL – „Да подкрепим хасковския футбол!“

Кампанията е прекратена поради слаба активност.

От началото на кампанията:

  • Събрани през еPay: 0 лв.
  • Събрани през ОББ: 0 лв.
  • Изпратени SMS: 66 броя
  • Абонаменти от 2 лв.: 17 броя
  • Абонаменти от 5 лв.: 1 броя

 

За кампанията

През месец декември 2011 година е регистриран спортен клуб с името „Слънце-Хасково“ на сдружение „Футболен  клуб Хасково 1957“.  Основна негова дейност е развитието на спорта и в частност футбола сред подрастващите деца в детските градини и училищата в Хасково. В последвалото развитие на клуба през 2014 г. той променя своето име на ФК „Хасково 1957“. Тогава е създаден и мъжки отбор към клуба със същото име, който започва участие в Областното футболно първенство през сезон 2014/2015 г., като завършва на трето място.

През сезон 2015/2016 г. отборът продължава участието си в първенството, като представителен отбор на град Хасково. С гордост носи името на града и спазва традицията за успехи наложена от първите години на футбола в града ни до днес! Целта на клуба е тази година мъжкия отбор да запази мястото си в Трета лига, както и възможно най-добро класиране на отборите от всички възрасти на клуба в съответните първенства. А следващата година целим възможно най-горно класиране в Трета лига и успешно представяне на всички формации.

В клуба тренират 120 деца, 30 мъже, 20 девойки-жени. Формации на клуба:
– мъжки отбор – Трета лига
– девойки до 17 г. – областни турнири
– юноши младша възраст (2002, 2003, 2004 г) – областна група
– деца – Пловдивска група

Официалните мачове се играят на стадион Хасково (договорни отношения с община Хасково), тренировъчни бази са стадионът в с. Горски извор, помощни игрища над стадион Хасково; футболна тренировъчна база в ПГДС „Цар Иван Асен II“ Хасково; физкултурен салон на ОУ „Христо Смирненски“.

Цел

Набиране на средства за подпомагане на издръжката на мъжкия отбор – покриване на съдийски такси, пътни и други разходи, съпътстващи участието на отбора в Трета лига.

Сподели

Заедно събрахме 0 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
0 0 0 0 лв. 0 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията