17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за организации

DMS FUTBOL – „Да подкрепим хасковския футбол!“

Кампанията е стартирала на: 25.09.2018
DMS FUTBOL – „Да подкрепим хасковския футбол!“
 • Необходима сума: 5 000 лв.
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 0 лв.
 • Събрани през ОББ: 0 лв.
 • Изпратени SMS: 66 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 17 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 1 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 0 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 0 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS FUTBOL Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS FUTBOL на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)

През месец декември 2011 година е регистриран спортен клуб с името „Слънце-Хасково“ на сдружение „Футболен  клуб Хасково 1957“.  Основна негова дейност е развитието на спорта и в частност футбола сред подрастващите деца в детските градини и училищата в Хасково.

В последвалото развитие на клуба през 2014 г. той променя своето име на ФК „Хасково 1957″. Тогава е създаден и мъжки отбор към клуба със същото име, който започва участие в Областното футболно първенство през сезон 2014/2015 г., като завършва на трето място.

През сезон 2015/2016 г. отборът продължава участието си в първенството, като представителен отбор на град Хасково. С гордост носи името на града и спазва традицията за успехи наложена от първите години на футбола в града ни до днес!

Целта на клуба е тази година мъжкия отбор да запази мястото си в Трета лига, както и възможно най-добро класиране на отборите от всички възрасти на клуба в съответните първенства. А следващата година целим възможно най-горно класиране в Трета лига и успешно представяне на всички формации.

В клуба тренират 120 деца, 30 мъже, 20 девойки-жени. Формации на клуба:
- мъжки отбор – Трета лига
- девойки до 17 г. – областни турнири
- юноши младша възраст (2002, 2003, 2004 г) – областна група
- деца – Пловдивска група

Официалните мачове се играят на стадион Хасково (договорни отношения с община Хасково), тренировъчни бази са стадионът в с. Горски извор, помощни игрища над стадион Хасково; футболна тренировъчна база в ПГДС „Цар Иван Асен II“ Хасково; физкултурен салон на ОУ „Христо Смирненски“.

Цел

Набиране на средства за подпомагане на издръжката на мъжкия отбор – покриване на съдийски такси, пътни и други разходи, съпътстващи участието на отбора в Трета лига.


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, както и текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

 

Уеб адрес: www.fchaskovo.com

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS FUTBOL Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS FUTBOL на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)