Да помогнем на Люси!

Начало на кампанията: 02.08.2018

През 2017 г. Люси започва да изпитва силни болки в гръбначния стълб. Изследванията показват, че става въпрос за периневрални кисти на Тарлов. Лекарствата и физиотерапията не водят до подобрение, единствената алтернатива остава операция.

Да помогнем на Люси!
6 155 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS LUSI

Историята на Люси

„Казвам се Людмила Хорозова на 49 г. от гр.София. До сега си мислех ,че съм имала много трудности в живота ,но сега се убеждавам ,че те не са били нищо в сравнение с това което ми се случва сега. Здравословните ми проблеми започнаха през декември 2016г., когато започнах да изпитвам много силни болки в почти целия гръбначен стълб. Направих ЯМР и на разчитането пишеше кисти на Тарлов. Заболяването не подлежи на консервативно лечение, варианта е само операция. Тарловите кисти са много непридвидими и ако операцията не се осъществи на време може да се стигне до инвалидизация за цял живот.

Свързах се с хора с моята диагноза, които ми помогнаха да изпратя медицинската си документация в Американския институт по мини инвазивна хирургия AIMIS със седалище за Европа в Кипър. От там потвърдиха диагнозата и ми изпратиха оферта и медицински план за лечение. Сумата за операцията е непосилна за моето семейство, офертата е на стойност 41 900 евро…“

letter България няма няма опит в такъв тип операции, а заболяването е прогресиращо и ако не се лекува правилно, може да се стигне до инвалидизация. НЗОК не може да издаде формуляр за планирано лечение S2, тъй като кипърската клиника не работи с този формуляр.

Целта

Люси започва дарителска кампания за набиране на 41 900 евро.

 

Да помогнеш е лесно

 • лева
  Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!