Да помогнем на Люси!

Начало на кампанията: 02.08.2018

През 2017 г. Люси започва да изпитва силни болки в гръбначния стълб. Изследванията показват, че става въпрос за периневрални кисти на Тарлов. Лекарствата и физиотерапията не водят до подобрение, единствената алтернатива остава операция.

Да помогнем на Люси!
55 981 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS LUSI

Историята на Люси

„Казвам се Людмила Хорозова на 49 г. от гр.София. До сега си мислех ,че съм имала много трудности в живота ,но сега се убеждавам ,че те не са били нищо в сравнение с това което ми се случва сега. Здравословните ми проблеми започнаха през декември 2016г., когато започнах да изпитвам много силни болки в почти целия гръбначен стълб. Направих ЯМР и на разчитането пишеше кисти на Тарлов. Заболяването не подлежи на консервативно лечение, варианта е само операция. Тарловите кисти са много непридвидими и ако операцията не се осъществи на време може да се стигне до инвалидизация за цял живот.

Свързах се с хора с моята диагноза, които ми помогнаха да изпратя медицинската си документация в Американския институт по мини инвазивна хирургия AIMIS със седалище за Европа в Кипър. От там потвърдиха диагнозата и ми изпратиха оферта и медицински план за лечение. Сумата за операцията е непосилна за моето семейство, офертата е на стойност 41 900 евро…“

letter България няма няма опит в такъв тип операции, а заболяването е прогресиращо и ако не се лекува правилно, може да се стигне до инвалидизация. НЗОК не може да издаде формуляр за планирано лечение S2, тъй като кипърската клиника не работи с този формуляр.

Целта

Люси започва дарителска кампания за набиране на 41 900 евро.

 

Да помогнеш е лесно

 • лева
  Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!