Да помогнем на Люси!
DMS LUSI

Да помогнем на Люси!

Кампанията за лечение на Людмила приключва успешно. Средствата са набрани. Людмила остава в очакване да паднат ограниченията за пътуване, за да планира операцията си.

Междувременно Люси е изпратила запитвания и в други клиники в ЕС с опит в лечението на кисти на Тарлов, за да получи и второ мнение.

Пожелаваме й успех! Благодарим на дарителите!

Сподели

Заедно събрахме 56 171 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
49651 1860 94 1431 лв. 651 лв. 248 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

Историята на Люси

„Казвам се Людмила Хорозова на 49 г. от гр.София. До сега си мислех ,че съм имала много трудности в живота ,но сега се убеждавам ,че те не са били нищо в сравнение с това което ми се случва сега. Здравословните ми проблеми започнаха през декември 2016г., когато започнах да изпитвам много силни болки в почти целия гръбначен стълб. Направих ЯМР и на разчитането пишеше кисти на Тарлов. Заболяването не подлежи на консервативно лечение, варианта е само операция. Тарловите кисти са много непридвидими и ако операцията не се осъществи на време може да се стигне до инвалидизация за цял живот.

Свързах се с хора с моята диагноза, които ми помогнаха да изпратя медицинската си документация в Американския институт по мини инвазивна хирургия AIMIS със седалище за Европа в Кипър. От там потвърдиха диагнозата и ми изпратиха оферта и медицински план за лечение. Сумата за операцията е непосилна за моето семейство, офертата е на стойност 41 900 евро…“

letter България няма няма опит в такъв тип операции, а заболяването е прогресиращо и ако не се лекува правилно, може да се стигне до инвалидизация. НЗОК не може да издаде формуляр за планирано лечение S2, тъй като кипърската клиника не работи с този формуляр.