Дом, надежда за животните!

Начало на кампанията: 17.07.2018

Набираме средства за да създадем убежище за пострадалите животни.

Дом, надежда за животните!
3 480 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS HELPDOG

За кампанията

Ние сме Енимъл Хелп, гр. Враца, сдружение с обществено полезна дейност – всъщност сме няколко човека, доброволци, които поехме грижите за животните в приемника в гр. Враца.

Броят на животните ни непрекъснато се мени, но никога не са под 50 бр., поради което е доста трудно. Не разполагаме с персонал, който може да откликне на всяко обаждане и повикване. Ходим на работа като всеки друг, грижим се за семействата си и за бездомните.

Опитваме се да се отзоваваме навреме и на място, но и ние сме обикновени хора и също изпитваме затруднения. При нас винаги има нужда от доброволци, приемни домове, хора, които могат да ни помагат за транспортиране на животни до клиники и обратно, хора за почистване, разходки на животните и социализация. Не разполагаме с дресьори, обучени за работа с агресивни животни хора, което често ни затруднява.

Нашата мисия е да помагаме на страдащите бездомни кучета по улиците на Враца. Често се занимаваме с малки кученца, блъснати от коли или малтретирани, лекуваме ги и им търсим дом. За изминалите две години имаме над 400 осиновени животни. Водим непрекъснати разговори с хората и насочваме към хуманно отношение към животните.

Оказваме грижа и за котки, но само за кастрация, след което ги предаваме за осиновяване, ако някой се отзове за приемен дом. Все още не разполагаме с място, което да е пригодено за тях. Всяка година за Коледа организираме благотворителен базар, а със събраните средства правим подобрения за животните.

letter Първата година условията бяха мизерни, но вече има положени бетонни настилки, напарвени са заграждения с панели, осигурени са завивки, както и закупихме две бунгала за зимата, където малките бебета да са на топло и обгрижени. Оказваме съдействие на Община Враца с подаване на информация за нужда от кастрации или появили се нови животни.

Целта

Организацията ни се сдоби с имот, в който желае да изгради и регистрира приют „Надежда за животните“, който да отговаря на изискванията на закона и Агенцията по храните. Желанието ни е да закупим или изградим и къщичка за котета, както и да изпълним всички изисквания съгласно закона и кучетата да могат да се гледат и временно настаняват по един съвременен и хуманен начин.

Целта ни е новия обект да се превърне във временно убежище на страдащи животни, чакащи дом и щастие.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!