17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за организации

DMS HELPDOG – Дом, надежда за животните!

Кампанията е стартирала на: 17.07.2018
DMS HELPDOG – Дом, надежда за животните!
 • Необходима сума: 32 500 лв.
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 40 лв.
 • Събрани през ОББ: 2118 лв.
 • Изпратени SMS: 652 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 197 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 0 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 13 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 0 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS HELPDOG Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS HELPDOG на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)

За кампанията

Ние сме Енимъл Хелп, гр. Враца, сдружение с обществено полезна дейност – всъщност сме няколко човека, доброволци, които поехме грижите за животните в приемника в гр. Враца. Броят на животните ни непрекъснато се мени, но никога не са под 50 бр., поради което е доста трудно. Не разполагаме с персонал, който може да откликне на всяко обаждане и повикване. Ходим на работа като всеки друг, грижим се за семействата си и за бездомните.

Опитваме се да се отзоваваме навреме и на място, но и ние сме обикновени хора и също изпитваме затруднения. При нас винаги има нужда от доброволци, приемни домове, хора, които могат да ни помагат за транспортиране на животни до клиники и обратно, хора за почистване, разходки на животните и социализация. Не разполагаме с дресьори, обучени за работа с агресивни животни хора, което често ни затруднява.

Нашата мисия е да помагаме на страдащите бездомни кучета по улиците на Враца. Често се занимаваме с малки кученца, блъснати от коли или малтретирани, лекуваме ги и им търсим дом. За изминалите две години имаме над 400 осиновени животни. Водим непрекъснати разговори с хората и насочваме към хуманно отношение към животните.

Оказваме грижа и за котки, но само за кастрация, след което ги предаваме за осиновяване, ако някой се отзове за приемен дом. Все още не разполагаме с място, което да е пригодено за тях. Всяка година за Коледа организираме благотворителен базар, а със събраните средства правим подобрения за животните. Първата година условията бяха мизерни, но вече има положени бетонни настилки, напарвени са заграждения с панели, осигурени са завивки, както и закупихме две бунгала за зимата, където малките бебета да са на топло и обгрижени. Оказваме съдействие на Община Враца с подаване на информация за нужда от кастрации или появили се нови животни.

Цел

Организацията ни се сдоби с имот, в който желае да изгради и регистрира приют „Надежда за животните“, който да отговаря на изискванията на закона и Агенцията по храните. Желанието ни е да закупим или изградим и къщичка за котета, както и да изпълним всички изисквания съгласно закона и кучетата да могат да се гледат и временно настаняват по един съвременен и хуманен начин. Целта ни е новия обект да се превърне във временно убежище на страдащи животни, чакащи дом и щастие.


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, както и текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

Уеб адрес: animalhelpvratsa.com

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS HELPDOG Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS HELPDOG на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)