Заедно за Злати!

Начало на кампанията: 21.06.2018

През 2015 год.  Златомир е опериран по повод туморно образувание на дясната китка. През 2017 год. претърпява още две операции заради рецидив на тумора. Сега е под наблюдение и се подлага на редовни изследвания в Турция.

Заедно за Злати!
10 656 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS ZLATOMIR

За кампанията

Поради невъзможността да се постави точна диагноза в България, родителите завеждат детето на консултация в Американска болница, Истанбул, където диагнозата е поставена – Сарком на Юинг.

Турските специалисти съветват химиотерапията да започне незабавно и родителите, със собствени средства и заем, заплащат първия курс. Трябва да бъдат проведена химиотерапия, лъчетерапия и последваща операция на тумора. Общата стойност на лечението е 104 693 евро.

На 23.05. 2018 г. е подадено заявление за финансиране на лечението във фонда за лечение на деца, което е одобрено, но едва след като по-голямата част от лечението вече е платено с дарителски и лични средства на семейството.

Последващите прегледи и изследвания също не са покрити от фонда, поради което кампанията на Злати продължава.

letter Златомир премина успешна операция на ръката, туморът е отстранен напълно, като е запазена фината моторика на ръката. Сега той е под лекарско наблюдение и редовно е проследяван с ядреномагнитен резонанс и PET скенер.

Развитие

Лечението на Златомир в Турция продължава. Досега на детето са направени 8 курса химиотерапия с добро повлияване. Предстоят още 4 курса, за които са необходими около 30 000 лв.

През юли 2019 Златомир премина успешно през лечението с химиотерапия, но му предстоят му още контролни изследвания през месец декември – ядреномагнитен резонанс и PET скенер. За тях не достигат около 3000 лв.

Ново! Сумата, необходима за прегледите през декември, вече е осигурена. Благодарим за дарението на служителите на Делойт България, с което това стана възможно!


През юни 2020 г. на Злати отново му предстоят контролни прегледи и изследвания в Турция, Одрин. Кампанията му продължава да набира средства за покриване на разходите по изследванията.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!