Заедно за Злати!

Начало на кампанията: 21.06.2018

През 2015 год.  Златомир е опериран по повод туморно образувание на дясната китка. През 2017 год. претърпява още две операции заради рецидив на тумора.

Заедно за Злати!
10 211 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS ZLATOMIR

За кампанията

Поради невъзможността да се постави точна диагноза в България, родителите завеждат детето на консултация в Американска болница, Истанбул, където диагнозата е поставена – Сарком на Юинг.

Турските специалисти съветват химиотерапията да започне незабавно и родителите, със собствени средства и заем, заплащат първия курс. Трябва да бъдат проведена химиотерапия, лъчетерапия и последваща операция на тумора. Общата стойност на лечението е 104 693 евро.

На 23.05. 2018 г. е подадено заявление за финансиране на лечението във фонда за лечение на деца, което е одобрено, но едва след като по-голямата част от лечението вече е платено с дарителски и лични средства на семейството.

Последващите прегледи и изследвания също не са покрити от фонда, поради което кампанията на Злати продължава.

letter Златомир премина успешна операция на ръката, туморът е отстранен напълно, като е запазена фината моторика на ръката. В момента Златомир преминава през пореден курс на химиотерапия, всеки на стойност от 6 хил. лв. Предстоят му още 8 курса.

Развитие

Лечението на Златомир в Турция продължава. Досега на детето са направени 8 курса химиотерапия с добро повлияване. Предстоят още 4 курса, за които са необходими около 30 000 лв.

През юли 2019 Златомир премина успешно през лечението с химиотерапия, но му предстоят му още контролни изследвания през месец декември – ядреномагнитен резонанс и PET скенер. За тях не достигат около 3000 лв.

Ново! Сумата, необходима за прегледите през декември, вече е осигурена. Благодарим за дарението на служителите на Делойт България, с което това стана възможно!

Желаем на Злати да премине успешно през контролните изследвания и да няма нужда от продължаване на кампанията!

Да помогнеш е лесно

 • лева
  Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!