17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за хора

DMS ZLATOMIR – Златомир Линков, 11 год.

Кампанията е стартирала на: 21.06.2018
DMS ZLATOMIR – Златомир Линков, 11 год.
 • Необходима сума: 50 000 лв. - актуализирано
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 1073 лв.
 • Събрани през ОББ: 1857 лв.
 • Изпратени SMS: 6034 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 292 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 42 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 9 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 3 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS ZLATOMIR Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS ZLATOMIR на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)

Златомир Линков е на 11 г., от село Мъдрец. През 2015 год.  е опериран по повод туморно образувание на дясната китка. През 2017 год. претърпява още две операции заради рецидив на тумора. Поради невъзможността да се постави точна диагноза в България, родителите завеждат детето на консултация в Американска болница, Истанбул, където диагнозата е поставена – Сарком на Юинг.

Турските специалисти съветват химиотерапията да започне незабавно и родителите, със собствени средства и заем, заплащат първия курс. Трябва да бъдат проведена химиотерапия, лъчетерапия и последваща операция на тумора. Общата стойност на лечението е 104 693 евро.

На 23.05. е подадено заявление за финансиране на лечението във фонда за лечение на деца, но решение все още няма. Междувременно родителите на Златомир стартират дарителска кампания за набиране на нужната сума.

Развитие

Златомир премина успешна операция на ръката, туморът е отстранен напълно, като е запазена фината моторика на ръката. В момента Златомир преминава през пореден курс на химиотерапия, всеки на стойност от 6 хил. лв. Предстоят му още 8 курса.

През 2019 год. лечението на Златомир в Турция продължава. Досега на детето са направени 8 курса химиотерапия с добро повлияване. Предстоят още 4 курса, за които са необходими около 30 000 лв.

Към юни 2019 год. на детето предстоят още 2 химиотерапии. Заедно със съпътстващите прегледи и лекарства, необходимата сума е 10 000 лв. В дарителската сметка на Златомир има 900 лв. Необходими са още 9 100 лв.


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, както и текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS ZLATOMIR Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS ZLATOMIR на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)