17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за организации

DMS PROMYANATA – Промяната

Кампанията е стартирала на: 01.06.2018 и е приключила на: 11.09.2018

От началото на кампанията:

  • Събрани през еPay: 132 лв.
  • Събрани през ОББ: 0 лв.
  • Изпратени SMS: 512 броя
  • Абонаменти от 2 лв.: 50 броя
  • Абонаменти от 5 лв.: 1 броя

 

Кои сме ние

ПРОМЯНАТА е най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която се осъществява в партньорство с фондация Reach for Change България. Тя има за цел да подобри живота на децата в България, като открива мотивирани социални предприемачи и им помага да реализират по устойчив начин идеите си за по-доброто и сигурно бъдеще на българските деца.

Какво правим

В него могат да кандидатстват както физическитака и юридически лица – единственото условие е да са намерили иновативно решение  как дапостигнат промяна в живота на възможно най-много деца.

Всяка година чрез конкурса избираме петима обещаващи социални предприемачи, които стават част от Инкубатора на ПРОМЯНАТА за период от една до пет години. В Инкубатора те получават финансиране, обучения, консултации от бизнес ментори, достъп до международната мрежа от социални предприемачи и медийна подкрепа.

Сред финалистите в първите четири издания на ПРОМЯНАТА са някой от най-разпознаваемите социални предприемачи в България като Враца Софтуер ОбществоLoveGuideСоциалната ЧайнаParaKidsОле Малеи още 12 страхотни организаци. От 2014 година до днес те са подкрепили почти 36 000 деца и младежи от цяла България.

Ти също искаш да помогнеш за създаването на по-добър и справедлив свят, в който всяко дете ще има възможност да развие своя пълен потенциал, но не си социален предприемач? Стани част от ПРОМЯНАТА като дариш и по този начин инвестираш в развитието на предприемачите – финалисти в инициативата.

Всички събрани средства ще бъдат използвани за допълнителни грантове за социалните предприемачи – финалисти в ПРОМЯНАТА, които работят в една следните три сфери:
- Иновации в образованието;
- Здравословен начин на живот за деца и младежи;
- Подкрепа за деца в риск (деца с увреждания или специфични нужди, деца от проблемна семейна среда и институции, деца от маргинализирани групи)

Даренията ще им помогнат да развият и разраснат своите дейности и да подкрепят по-голям брой деца и младежи.