17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за организации

DMS PROMYANATA – Промяната

Кампанията е стартирала на: 01.06.2018
DMS PROMYANATA – Промяната
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 122 лв.
 • Събрани през ОББ: 0 лв.
 • Изпратени SMS: 502 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 32 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 1 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 11 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 1 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS PROMYANATA Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS PROMYANATA на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)

Кои сме ние

ПРОМЯНАТА е най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която се осъществява в партньорство с фондация Reach for Change България. Тя има за цел да подобри живота на децата в България, като открива мотивирани социални предприемачи и им помага да реализират по устойчив начин идеите си за по-доброто и сигурно бъдеще на българските деца.

Какво правим

В него могат да кандидатстват както физически, така и юридически лицаединственото условие е да са намерили иновативно решение  как дапостигнат промяна в живота на възможно най-много деца.

Всяка година чрез конкурса избираме петима обещаващи социални предприемачи, които стават част от Инкубатора на ПРОМЯНАТА за период от една до пет години. В Инкубатора те получават финансиране, обучения, консултации от бизнес ментори, достъп до международната мрежа от социални предприемачи и медийна подкрепа.

Сред финалистите в първитечетири издания на ПРОМЯНАТА са някой от най-разпознаваемите социални предприемачи в България като Враца Софтуер Общество, LoveGuide, Социалната Чайна, ParaKids, Оле Малеи още 12 страхотни организаци. От 2014 година до днес те са подкрепили почти 36 000 деца и младежи от цяла България.

Ти също искаш да помогнеш за създаването на по-добър и справедлив свят, в който всяко дете ще има възможност да развие своя пълен потенциал, но не си социален предприемач? Стани част от ПРОМЯНАТА като дариш и по този начин инвестираш в развитието на предприемачите – финалисти в инициативата.

Всички събрани средства ще бъдат използвани за допълнителни грантове за социалните предприемачи – финалисти в ПРОМЯНАТА, които работят в една следните три сфери:
- Иновации в образованието;
- Здравословен начин на живот за деца и младежи;
- Подкрепа за деца в риск (деца с увреждания или специфични нужди, деца от проблемна семейна среда и институции, деца от маргинализирани групи)

Даренията ще им помогнат да развият и разраснат своите дейности и да подкрепят по-голям брой деца и младежи.


Информация за стойността на даренията и разходите по системата
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, както и текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения .

 

Уеб адрес: www.nova.bg/promyanata

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS PROMYANATA Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS PROMYANATA на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)