Да изпотим хората с тренировки
DMS ZDRAVE

Да изпотим хората с тренировки

Сподели

Заедно събрахме 3 069 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
495 622 47 985 лв. 110 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

Организирахме над 450 безплатни събития, от които стотици тренировки на открито – походи, йога, велообиколки, хоротеки, бягания и десетки семинари и посещения на градове.

Ние сме едни от малкото, които осъзнават, че здравето се гради с постоянни усилия, а не с няколкодневни фестивални кампании. Към нас се присъединиха хиляди, а събитията ни са едни от най-желаните.

Реалността

Ситуацията с родното здраве е критична и сякаш хората, които осъзнават това и имат работещи решения, са много малко. Българският народ е на челни позиции в почти всички негативни медицински доклади на Европа. Сърдечно-съдови проблеми, затлъстяване при децата, някои онкозаболявания и тютюнопушене са само част от проблемите, свързани с нашия личен житейски избор.

И когато те бъдат комбинирани с повсеместното обездвижване и неправилната хранителна грижа за тялото, бомбата не е със закъснител, а готова да избухне. Единственият начин, тази реалност да бъде разбита, е с постоянни целогодишни действия.

До тук всички наши събития са били напълно безплатни и достъпни за всеки желаещ, без дискриминация по социален статус и финансова принадлежност.

Ние искаме да запазим тази възможност и за в бъдеще. До тук сме оцелявали благодарение на подкрепата на някои наши верни фенове. Но ние не искаме да оцеляваме, а да летим.

Целта ни е да изградим постоянен екип, отделящ 100% от времето си за нашата мисия. Искаме да организираме още стотици безплатни прояви – средно по 100 на година. Искаме да създадем мобилен екип, който да обикаля и по-малките населени места. Искаме да поддържаме постоянно присъствие в по-големите гимназии и начални училища.

letter Мечтаем и на бъдещ етап да изградим безплатен здравен информационен център, който да обучава съгражданите за правилния здравен избор. Идеите ни са стотици и ние имаме нужда от вашата подкрепа за да разгърнем потенциала си.