Операция „Плюшено мече“

Начало на кампанията: 20.04.2018

"Скритите таланти на България" е целогодишна менторска Програма на сдружение "Операция Плюшено Мече", която има дава шанс за прием в университет и професионална реализация на талантливи младежи, лишени от родителска грижа или в рискова среда."

Операция „Плюшено мече“
18 341 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
  • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
    Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
  • computer-icon Дари онлайн още сега!
    С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
  • bank-icon Направи превод
    Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS TALANTI

За кампанията

Програмата „Скритите таланти на България“ предоставя достъп до: – частни уроци, работа с личен ментор, психологическа подкрепа, семинари, работилници, обучения, лагери, материали, екипировка, оборудване, семестриални такси и стипендии за студентите ни и цялата необходима подкрепа, за да може всеки един от тях да достигне своята професионална мечта

  • Поли от Нови пазар винаги е имала голямо сърце за животните и мечтаеше да стане ветеринарен лекар. Днес тя е трета година студент по ветеринарна медицина в Тракийски университет.
  • След навършване на 18 и излизане от социалната услуга, в която Ани от Велико Търново е настанена, тя иска да е самостоятелна и да започне работа като фризьор. Ани вече премина успешно курс по фризьорско майсторство и й предстои да започне първата си работа.
  • Мони, която е отраснала в дом, мечтае да стане психолог. Днес тя е автор на самостоятелна стихосбирка и студент по психология в НБУ. Сони пък учи Компютърни науки в Технически, а Паулина – графичен дизайн и фотография в АМТИИ, гр.Пловдив.

Общото за всичките тези младежи е, че те са част от менторска програма „Скритите таланти на България“ – образователен проект на Сдружение „Операция: Плюшено Мече“.

Всяка година програмата дава шанс на талантливи младежи лишени от родителска грижа или живеещи в рискова среда от цялата страна да се развият професионално и да тръгнат по избрания от тях път.

letter За 5 учебни години успешно сме подпомогнали 12 участника да бъдат приети в университет и през учебната 2022-2023 продължаваме да работим с 7 студенти и 25 ученика.

Целта

От септември 2017 до март 2023 сме осигурили 7 327 часа частни уроци и над 3 000 часа менторски срещи. Надеждата ни е всяка година да помагаме на все повече таланти в нужда!

Целта ни е да дадем шанс на децата в неравностойно положение шансът да изградят достойно професионално бъдеще и дом за себе си.

Да помогнеш е лесно

  • лева
    За успешния край Бъди първият изпратил!