DMS DETE – Кампания „За повече здрави деца“
DMS DETE

DMS DETE – Кампания „За повече здрави деца“

Кампанията приключва успешно, набрани са средствата за закупуване на нова операционна маса за детската клиника при УМБАЛ „Свети Георги“, гр. Пловдив. Резултатите в DMS от началото на кампанията са:

  • Събрани през еPay: 65 лв.
  • Събрани през ОББ: 36 лв.
  • Изпратени SMS: 1923 броя
  • Абонаменти от 2 лв.: 47 броя
  • Абонаменти от 5 лв.: 2 броя

 

За кампанията

„BMW Клуб България“ е сдружение с нестопанска цел и дейност, градящ се единствено и само на ентусиазма на своите членове. Целта на този клуб е създаването и поддържането на една BMW общност в България, чието поле се простира от организирането и провеждането на най-различни мероприятия до безвъзмездна навременна помощ във трудни и тежки ситуации за обикновените хора. За целта клубът поддържа интернет форум, в който всеки да споделя информация, новини и приятни емоции от шофирането на своето BMW.

Защо го правим?

„БМВ Клуб България“ има няколко успешни дарителски кампании, тази година клубът фокусира усилията си в набирането на средства в подкрепа на Клиниката за Детска хирургия при УМБАЛ „Свети Георги“, Пловдив, която се нуждае от нова електрохидравлична операционна маса, която да бъде подходяща за новородени и деца.

Хирурзите от Клиниката имат нелеката задача всекидневно да оказват лекарска помощ на много деца от региона и от цяла България. Въпреки предизвикателствата, през 2017 г. детското отделение на УМБАЛ „Свети Георги“ са положили специализирана лекарска грижа за 1 568 деца, като 1 400 от тях са били оперирани в единствената операционна в детското отделение, която е със значително остаряла техника и спешно се нуждае от подмяна.

Детската клиника се нуждае от нова електрохидравлична операционна маса, която да бъде подходяща за новородени и деца. Ние от „БМВ Клуб България“ вярваме, че тази операционна маса ще бъде траен актив, в помощ на всички деца, които търсят специализирана медицинска помощ в Детската клиника при УМБАЛ „Свети Георги“, гр. Пловдив и значително ще допринесе за качеството на медицинската услуга и бързото възстановяване и оздравяване на децата.

Сподели

Заедно събрахме 2 171 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
1966 47 2 36 лв. 65 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 3 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията