17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за организации

DMS DETE – Кампания „За повече здрави деца“

Кампанията е стартирала на: 25.04.2018
DMS DETE – Кампания „За повече здрави деца“
 • Необходима сума: 30 000 лв.
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 65 лв.
 • Събрани през ОББ: 36 лв.
 • Изпратени SMS: 1912 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 38 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 2 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 23 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 1 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS DETE Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS DETE на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)

За нас

„BMW Клуб България“ е сдружение с нестопанска цел и дейност, градящ се единствено и само на ентусиазма на своите членове. Целта на този клуб е създаването и поддържането на една BMW общност в България, чието поле се простира от организирането и провеждането на най-различни мероприятия до безвъзмездна навременна помощ във трудни и тежки ситуации за обикновените хора. За целта клубът поддържа интернет форум, в който всеки да споделя информация, новини и приятни емоции от шофирането на своето BMW.

Защо го правим?

„БМВ Клуб България“ има няколко успешни дарителски кампании, тази година клубът фокусира усилията си в набирането на средства в подкрепа на Клиниката за Детска хирургия при УМБАЛ „Свети Георги“, Пловдив, която се нуждае от нова електрохидравлична операционна маса, която да бъде подходяща за новородени и деца.

Хирурзите от Клиниката имат нелеката задача всекидневно да оказват лекарска помощ на много деца от региона и от цяла България. Въпреки предизвикателствата, през 2017 г. детското отделение на УМБАЛ „Свети Георги“ са положили специализирана лекарска грижа за 1 568 деца, като 1 400 от тях са били оперирани в единствената операционна в детското отделение, която е със значително остаряла техника и спешно се нуждае от подмяна.

Детската клиника се нуждае от нова електрохидравлична операционна маса, която да бъде подходяща за новородени и деца. Ние от „БМВ Клуб България“ вярваме, че тази операционна маса ще бъде траен актив, в помощ на всички деца, които търсят специализирана медицинска помощ в Детската клиника при УМБАЛ „Свети Георги“, гр. Пловдив и значително ще допринесе за качеството на медицинската услуга и бързото възстановяване и оздравяване на децата.


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, както и текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

Уеб адрес: www.bmwbg.club

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS DETE Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS DETE на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)