17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за хора

DMS LUSI – Людмила Петрова

Кампанията е стартирала на: 15.03.2018
DMS LUSI – Людмила Петрова
 • Необходима сума: 48 200 лв.
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 295 лв.
 • Събрани през ОББ: 752 лв.
 • Изпратени SMS: 3573 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 8 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 0 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 8 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 0 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS LUSI Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS LUSI на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и Mtel)

Людмила Петрова е на 48 г, от София. През 2016 год. Людмила претърпява гинекологична операция, от която се пораждат редица проблеми с опорно-двигателния апарат. В най-голяма степен са засегнати шийните й прешлени. Лекарите съветват Людмила да се подложи на спешна операция, без гаранция за успех, за да предотврати опасността от парализа. През ноември 2016 год. е оперирана за смяна на междупрешленен диск с титаниев. Месец и половина по-късно скенерът показва, че имплантът не е на правилното място и притиска горни и долни прешлени и трахеята. След редица изследвания отново е посъветвана да се оперира, за да се извади титаниевият диск и да се сложи нов.

Този път Людмила решава да се обърне към специалисти в чужбина. От Анадолу медикъл център потвърждават, че се налага операция за отстраняване на металната стабилизираща система, но те предлагат подмяна с костен диск и дават гаранция за успешно имплантиране, тъй като операцията е рутинна за болницата. Стойността на лечението е 26 517 евро. В дарителските сметки на Людмила има 1000 евро и 2800 лв. Необходими са още 48 200 лв.


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, както и текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS LUSI Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS LUSI на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и Mtel)