DMS MIRO – Мирослав Колчев
DMS MIRO

DMS MIRO – Мирослав Колчев

С прискърбие съобщаваме, че Мирослав Колчев е починал, кампанията в DMS е прекратена. Изказваме съболезнования на семейството и приятелите му! Близките му изразяват желание останалите средства, набрани чрез DMS, да се предарят на Тихомир Типченски (DMS TIHOMIR).

От началото на кампанията:

  • Събрани през еPay: 526 лв.
  • Събрани през ОББ: 1041 лв.
  • Изпратени SMS: 2113 броя
  • Абонаменти от 2 лв.: 52 броя
  • Абонаменти от 5 лв.: 1 броя

 

За кампанията

Мирослав Колчев е на 41 г., от София. През декември 2017 год. му е поставена диагноза „Остра В-лимфобластна левкемия, много висок риск”. Веднага започва химиотерапия по протокол и търсене на съвместим фамилен/нефамилен донор. При постигане на ремисия Мирослав трябва незабавно да бъде подложен на костно-мозъчна трансплантация. Френската болница „Сейнт Антоан“ е готова да го приеме за лечение. Все още не е изготвена точна разценка на разходите, но средната сума, заявена от болницата, е 350 000 евро. В нея не са включени разходи в случай на настъпили усложнения.

На 17.01.2018 год. близките на Мирослав са подали в НЗОК заявление за издаване на формуляр за планирано лечение S2. Очаква се НЗОК да излезе с решение, но предвид спешността на състоянието на Мирослав, близките му стартират дарителска кампания.

Сподели

Заедно събрахме 3 799 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
2123 52 1 1041 лв. 526 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията