17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за организации

DMS RABOTA – Търся втора работа!

Кампанията е стартирала на: 11.01.2017
DMS RABOTA – Търся втора работа!
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 754 лв.
 • Събрани през ОББ: 609 лв.
 • Изпратени SMS: 6874 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 2056 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 139 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 72 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 10 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS RABOTA Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS RABOTA на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)

Кои сме ние

Ние сме две жени – Елисавета и Красимира – майки на общо четири деца и един сайт МАЙКО МИЛА, в който се опитваме да веселим майките и да им представяме една различна гледна точка към майчинството. Тъй като приемаме мисията си сериозно, решихме, че можем да сме от полза на други майки, които имат нужда от нашите усилия.

Всички знаете, че когато става въпрос за дете с увреждане, неговата съдба е на първо място, а съдбата на неговата майка обикновено остава на заден план. Но за нас е важна съдбата на човек, на когото му се налага да се прости с работата си, която е работил досега, за да се грижи пълноценно за детето си. А щом се простиш с работата си, неминуемо изпадаш във финансов колапс, тъй като държавата не взима прекалено присърце съдбата на хората с увреждания и тези, които се грижат за тях.

В МАЙКО МИЛА вярваме, че всеки човек има нужда от независимост – финансова, работна, личностна, за да живее достоен живот. Стимулирайки жените да работят, стимулираме самочувствието им и усещането за независимост – нещо, дадено на много от нас даром.

Ето защо, за да имат възможност да оказват постоянно необходимата грижа, лечение и рехабилитация за тях, на много от майките се налага да напуснат досегашната си работа.Тежките житейски обстоятелства често стават причина и партньорите им да ги напуснат. Така тези жени остават сами и изолирани, лишени от възможността да работят, да бъдат финансово независими и да живеят пълноценно. Преди година от майчина солидарност към тях създадохме платформата Оле Мале!”.

Какво правим

Оле Мале е онлайн платформа, която събира на едно място труда на майки на деца с увреждания или заболявания, които по принуда или по любов са открили своето второ призвание – да творят с ръцете си. Майките показват в сайта продуктите, които са произвели сами – декорации, шалове, шапки, чанти, бижута, а „Оле Мале“ популяризира продуктите им на живо и онлайн, пред максимално широк кръг от хора, които ги купуват. Така майките си осигуряват доходи и по-пълноценен живот.

Целта ни е “Оле Мале” да се превърне в добре функционираща система, която да квалифицира майките, да им дава знания, умения, техника и материали. А произведеното от тях да бъде висококачествена продукция, реализирана в големи мащаби, за да имат добри доходи и да взимат сами решенията за живота си.

В бъдеще „Оле Мале“ ще предлага и други възможности за работа на майките, които не се занимават с ръчна работа, но са специалисти в различни професии и занимания (счетоводство, преводи, технически и административни дейности и т.н.), които могат да бъдат извършвани от вкъщи.

Ние правим всичко това, за да дадем възможност майките на деца с увреждания да бъдат финансово независими, както и да им осигурим подкрепа, разбиране и шанс да споделят своите умения, и да се почувстват пълноценни хора. Това пряко допринася за това жените да могат да осигуряват по-качествен и пълноценен живот на себе си и своите деца.


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, а не текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

Уеб адрес: www.olemale.bg

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS RABOTA Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS RABOTA на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)