DMS MUSIC – МАРГАРИТКА
DMS MUSIC

DMS MUSIC – МАРГАРИТКА

Сподели

Заедно събрахме 751 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
602 57 0 10 лв. 25 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

Виктория Величкова е един от най-любимите и популярни български изпълнители, вокалист и текстописец на група “Мастило”. Яна Липованска е професионалист с богат опит в медийния бизнес. Двете с Вики обединяват своите идеи и създават “Маргаритка”=

Двете с Вики обединяват своите идеи и създават “Маргаритка”, за да предложат на българските деца и техните родители качествено аудио и видео съдържание на български език. Вики и Яна знаят, че музиката е приятел за децата, техен терапевт и емоционален отдушник, който им дава възможност да изразяват себе си.

От друга страна, пеенето и свиренето заедно позволява на всяко семейство да сподели близост и радост.

Компакт диск “Маргаритка” дава нов живот на 11 от най-известните български детски песнички като “Зайченцето бяло”, “Зеленчуци, който не яде“ и „Мама ми купи днес”, изпълнени от някои от най- популярни български музиканти като Любо Киров, Михаела Филева, Белослава, Графа, Орлин Павлов, Мая Бежанска и други. Печалбата от продажбите Вики и Яна инвестират изцяло в създаването на първите по рода си музикални площадки в България. Те дават възможност на всяко дете да се докосне до магията на музиката спонтанно и с любопитство да развива своите психомоторни способности.

“Маргаритка” предлага авторски и висококачествени 3D анимационни клипове, които провокират въображението на малките деца, да ги забавляват и образоват на български. Създават веселите и усмихнати 3D герои Биби, Мими и Маргаритка, които участват във всяко тяхно видео, с идеята децата да ги обикнат, да се припознаят в тях и заедно да научават лесно нови неща.

Youtube канал: www.youtube.com/c/МаргариткаБГ