DMS PROMYANATA
DMS PROMYANATA

DMS PROMYANATA

Резултати от началото на кампанията:

  • Събрани през еPay: 0 лв.
  • Събрани през ОББ: 0 лв.
  • Изпратени SMS: 8 броя
  • Абонаменти от 2 лв.: 0 броя
  • Абонаменти от 5 лв.: 0 броя

 

Кои сме ние

ПРОМЯНАТА е най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която се осъществява в партньорство с фондация Reach for Change България. Тя има за цел да подобри живота на децата в България, като открива мотивирани социални предприемачи и им помага да реализират по устойчив начин идеите си за по-доброто и сигурно бъдеще на българските деца.

Какво правим

Вече четвърта поредна година в рамките на ПРОМЯНАТА организираме национален конкурс за социални предприемачи. В него могат да кандидатстват както физически, така и юридически лица – единственото условие е да са намерили иновативно решение  как да постигнат промяна в живота на възможно най-много деца=

Всяка година чрез конкурса избираме петима обещаващи социални предприемачи, които стават част от Инкубатора на ПРОМЯНАТА за период от една до пет години. В Инкубатора те получават финансиране, обучения, консултации от бизнес ментори, достъп до международната мрежа от социални предприемачи и медийна подкрепа.

Сред финалистите в първите три издания на ПРОМЯНАТА са някой от най-разпознаваемите социални предприемачи в България като Враца Софтуер Общество, LoveGuide, Социалната Чайна, Заслушай се и още 9 страхотни организаци. Те създават реална промяна в България в сферите: иновативно образование, достъп до пазара на труда за младежи от уязвими групи, подкрепа за деца със специфични нужди и увреждания, деца от маргинализирани общности. Само за 2017 година те са подкрепили над 25 000 деца от цяла България.

Сподели

Заедно събрахме 8 лв.

Брой еднократни SMS-и от 2 лв. Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Брой абонаменти 10 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
8 0 0 0 0 лв. 0 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв. 0 от 5 лв. 0 от 10 лв.

За кампанията