Как да даря?

sms screenshot

SMS Абонамент

Услугата за SMS абонамент е достъпна за абонати по договор с Yettel, VIVACOM и A1.

Всеки може да се абонира със SMS само за 1 (една) кампания. При избор на абонамент за нова кампания старият абонамент се прекратява автоматично.

Възстановяване на предишен абонамент – трябва да бъде изпратен еднократен SMS, който съдържа кодовата дума на избраната кампания и след получаване на обратното съобщение с покана за абонамент, да се отговори на поканата.

От 1 юни 2024 г. стойността на еднократния дарителски SMS се променя на 2 лева.

Дарителските SMS абонаменти стават съответно 5 и 2х5 лева. Текущите абонаменти от 2 лв. се запазват до края на годината.

 

sms screenshot

Прекратяване на абонаментно дарение

Абонаментните дарения нямат определен срок и приключват при отказ от страна да дарителя да продължи да дарява по този начин или при прекратяване на кампанията.

  • За да прекратите абонамента е необходимо да изпратите SMS с текст STOP на латиница към номер 17 777. Ще получите потвърждаващ SMS за преустановения абонамент.
  • Абонаментът се прекратява автоматично и при приключване на кампанията в DMS. В този случай ще получите SMS, който ви информира за края на кампанията и резултатите от нея.

Услугите Еднократно дарение и Абонаментно дарение са действащи само за територията на България и само за абонати на българските оператори.

За реален акт на дарение се счита плащането на дарителските SMS към мобилните оператори, а не тяхното изпращане.

Можеш да помогнеш по още начини

megaphone image Стани посланик на кампания - сподели я!

Следи и споделяй кампании, за да могат да достигнат до възможно най-много хора и да съберат нужните средства. Споделянето също е помощ!

couple image Обедини приятелите си в името на кауза

Ако вярваш в кампания и искаш да помогнеш, ето ти идея - вместо подарък за празничен повод, предложи на приятелите си да дарят от твое име!