Плуване за всички #SwimForAll

Начало на кампанията: 12.08.2024

Лятото е време за радост и забавление край водата, но не всички имат достъп до това удоволствие. Помогнете ни да променим това с кампанията #SwimForAll! Фондация „Мечтатели-създатели“ стартира фондонабираща кампания, чиято цел е да осигури закупуването на мини асансьори за водни басейни, които ще позволят на хора с физически увреждания да се наслаждават на водата. 🌊

Плуване за всички #SwimForAll
1 147 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
  • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
    Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
  • computer-icon Дари онлайн още сега!
    С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
  • bank-icon Направи превод
    Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS PLUVANE

За кампанията

Хората с физически увреждания често срещат значителни пречки при достъпа до водни басейни, които са важни най-вече за тяхната рехабилитация.

Ние знаем колко важно е да има повишена информираност за трудностите, пред които са изправени хората с физически увреждания при придвижването – искаме да им осигурим по-добра достъпност до водни басейни за рехабилитационни и развлекателни цели чрез инсталиране на специални асансьори.

Липсата на подходящи съоръжения затруднява тяхната мобилност и ограничава възможностите им за участие в хидротерапия и други водни активности.

Изключително трудно е влизането или излизането в и от басейни на хора със затруднения в движението, което провокира сериозно притеснение, дискомфорт, срам и в някои случаи води до депресивни състояния.

Кампанията е насочена към хора с физически увреждания и възрастни хора, които изпитват затруднения при достъпа до водни басейни.

Ползватели на кампанията ще бъдат тези групи, които ще получат възможността за по-лесен и безопасен достъп до водни съоръжения, като по този начин ще могат да се възползват от предимствата на хидротерапията и водните развлечения.

Очакваната промяна ще доведе до значително подобрение в качеството на живот на хората с физически увреждания и възрастните хора, осигурявайки им по-добра мобилност и достъп до важни рехабилитационни ресурси.

С помощта на асансьорите, тези хора ще могат да се придвижват по-лесно и безопасно в и около водни басейни, което ще допринесе за тяхното физическо и психическо благосъстояние.

🌞💦 SwimForAll #ФондацияМечтателиСъздатели

letter Лятото е време за радост и забавление край водата, но не всички имат достъп до това удоволствие. Помогнете ни да променим това с кампанията #SwimForAll! Фондация „Мечтатели-създатели“ стартира фондонабираща кампания, чиято цел е да осигури закупуването на мини асансьори за водни басейни, които ще позволят на хора с физически увреждания да се наслаждават на водата. 🌊

Целта

Посланици на кампанията са Биляна Гавазова, Елена Яръмова-Сокачева, Антон Николов, Донка Аврамова-Бочева и Тайра Ридваева.

Те се ангажират активно с каузата и ви призовават да се включите!

Да помогнеш е лесно

  • лева
    За успешния край Бъди първият изпратил!