Да бъдем съпричастни!

Да бъдем съпричастни!

Начало на кампанията: 15.12.2017
Цел: 4 000 лв. месечно
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
17843 10731 1573 290 лв. 26 лв. 215 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 162 от 2 лв.23 от 5 лв.

За кампанията

Animal Welfare Bulgaria (Анимал Уелфеър България) е създадена през 2012 г. от едно момиче, отдало живота си на това да спасява бездомни животни в нужда и да се бори срещу насилието и жестокостта към тях.

Благодарение на нея всичко това сега е реалност и всички тези души живеят живота, който заслужават. Любовта й към животните се е превърнала в нейна мисия, която я мотивира да създаде този екип и организация, която да говори вместо животните и да се бори за правата им!

Какво правим?

Съсредоточени сме основно в спасяването на животни в нужда, лекуваме ги, обгрижваме ги, превъзпитаваме и социализираме, намираме им най-добрите домове и им даваме шанс за по-добър живот, какъвто те всички заслужават.

letter Нашата организация е изцяло създадена от доброволци. Тя функционира благодарение на даренията от нашите приятели, които ни подкрепят и ценят това, което правим! Ние спасяваме и помагаме единствено и само благодарение на Вас и вашите дарения.