Уважаеми дарители,
поради технически причини след 25 август 2023 г. месечните SMS абонаменти са таксувани със закъснение на 4 и 5 октомври. Част от дарителите, които са клиенти на Yettel, са били погрешно таксувани два пъти. Телекомът работи за възстановяване на надвзетите суми, като това ще бъде отразено с корекция в следващата месечна фактура.

Моля да ни извините за причиненото неудобство и Ви благодарим за това, че сме заедно в подкрепата на значими каузи!

Надежда за бездомните животни

Надежда за бездомните животни

Начало на кампанията: 30.11.2017
Цел: 3 400 лв. месечно
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
32242 23210 3184 1093 лв. 438 лв. 290 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 15 от 2 лв.5 от 5 лв.

За кампанията

Всички животни минават медицински прегледи, правят се тестове и кръвни изследвания. Провеждат се лечения и контролни прегледи, назначени от ветеринар.

В някои случаи се налагат операции, които не могат да се извършат на територията на града и се налага транспортиране на болното/пострадало животно до друг град със специализирана клиника – такива има във Варна, Стара Загора или София.

Ако има случаи, които изискват твърде дълго и сложно лечение, което не може да се проведе в Бургас, търсим съдействие от други организации, които да поемат случая и да осигурят на животното адекватно лечение.

Ние самите сме реагирали на сигнали за животни в беда извън града и сме транспортирали пострадалите винаги, когато е било възможно.