Малката Александра Кръстянина събра сумата за нейното лечение!

Малката Александра Кръстянина събра сумата за нейното лечение!

Сподели

Щастливи сме да ви съобщим, че кампанията в DMS в помощ на малката Александра приключва успешно! Благодарим за огромната подкрепа и споделяме с вас думите на родителите на Алекс:

„Огромна благодарност към всички които застанаха зад нашата кауза и ни подкрепиха. За пореден път доказахте, че държава може и да няма, но хора с добри сърца, готови да помагат, винаги ще има. С ваша помощ успяхме.
Всички Вие с добротата си и положителната енергия, с която подкрепихте Алекс, не само й помогнахте, ВИЕ направихте нещо повече, дадохте й криле и много надежда.

В началото бяхме изгубили надежда и бяхме отчаяни, но благодарение на това, че имаме истински приятели, които го доказаха като застанаха зад нас и до последно не спираха да ни подкрепят, се справихме с тази толкова трудна задача. В продължение на 8 месеца докато продължаваше кампанията за набиране на средства за Алекс, спечелихме във ваше лице и много истински приятели, които чувстваме като едно голямо семейство.
ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ и ПОКЛОН пред всички вас.
На Алекс й предстой доста дълго лечение (16 години) , но първата победа е факт. На 17.10.2017 г. е насрочена датата за най-важните операции върху крачето й. След това й предстоят още две удължавания и всяка година преглед при д-р Пейли, за което ще са необходими още средства.

Благодарим Ви!!!! Това което направихте за нашето семейство не може да се опише с думи. Затова Ви пращаме силни прегръдки и целувки, на всеки един от вас.”