Кампанията в помощ на малкия Емо Каров приключва успешно! #DMS EMO

Кампанията в помощ на малкия Емо Каров приключва успешно! #DMS EMO

Сподели

Радостни сме да ви съобщим, че кампанията в помощ на малкия Емо Каров приключва успешно!
Ето какво написа майка му във фейсбук групата „Заедно за Емо”:

„Скъпи дарители, приятели, всички съпричастни към съдбата на Емо, участници в кампанията, доброволци! Изказваме нашата благодарност към всички Вас! Никога няма да се уморим да Ви благодарим за подкрепата!
Днес слагаме КРАЙ НА КАМПАНИЯТА „ЗАЕДНО ЗА ЕМО” !!!!
Общо събраните средства до днес са 386977,36 лв. Наличните средства ще бъдат използвани за продължаване на лечението на Емо до край – за всички предстоящи консултации, прегледи, изследвания, както и за рехабилитация на ръката му, тъй като е неизвестно нейното развитие за напред.
Нашето момче – герой издържа най-тежкото изпитание в живота си и премина успешно операцията на неговата ръчичка! Лошите дни и болката постепенно отминават и Емко Ви изпраща своята положителна усмивка от Турция! Лекарите в болница Анадолу са много доволни от операцията и от състоянието му в момента! Всичко мина по план и Емо се възстановява бързо. Вчера вече стана от леглото, ходи, но ръката му е обездвижена за сега. Изследванията му са добри! След 15 дни почивка ще започне следоперативната химиотерапия! За напред лекарите ще преценяват как да продължат да се борят с болестта на Емо – Сарком на Юинг, според резултатие от операцията и следоперативната химиотерапия.
Лечението на Емо продължава!
Благодарим Ви, че му дадохте шанс за живот, че го допуснахте в сърцата си, че го заобичахте – той заслужава всичко това! БЛАГОДАРИМ ВИ!!!

Пожелаваме на Емко бързо оздравяване! Благодарим на всички, които подкрепиха кампанията DMS EMO!