Училището по волейбол „Владо Николов“ се развива успешно!

Училището по волейбол „Владо Николов“ се развива успешно!

Сподели

Ето какво споделят организаторите: „На 01.11.2015 стартира нашият проект за малки и големи приятели на волейбола, желаещи да спортуват под името „Волейболно училище Владимир Николов“. Всичко това стана възможно благодарение на невероятната подкрепа на всички наши партньори,както и на непрестанната подкрепа на дарителите от ДМС-кампанията – DMS VOLLEY.

От самото начало в училището се записаха около 250 души. От тогава до сега интересът не стихва, а се увеличава и до момента са записани над 450 желаещи да спортуват.Има още желаещи, но възможностите ни са ограничени поради липса на зали за тренировки.

Всички ученици са разделени по пол,възраст и ниво на напредналост.Част от детско-юношеските момчешки гарнитури, демонстрираха потенциал за развитие на високо спортно майсторство и с тях сформирахме представителни отбори на ВК “Левски София“. От останалата част от талантливите ни състезатели сформирахме отбори,  участващи във „Волей Мания“ под името „Владо Николов“.

През летния сезон организирахме спортни лагери за всеки клас от волейболното училище в Рибарица, Белмекен и Бобошево. Заехме дейно участие в кампанията „Живей Активно“ с демонстративни волейболни мачове,с цел популяризиране на масовия спорт в страната. От месец април отворихме вратите на волейболното училище и в град Русе.
Продължаваме с мисията си да сбъднем все повече волейболни мечти!“

Благодарствено писмо от Владо Николов към дарилите за DMS VOLLEY
(кампанията в ДМС вече приключи)

volley