Дари в DMS 17777 и празнувай #GivingTuesday!

Дари в DMS 17777 и празнувай #GivingTuesday!

Сподели

Днес, 1 декември, светът отбелязва #GivingTuesday – денят, в който даряваме и празнуваме щедростта. В рамките на #GivingTuesday всеки може да покаже своя начин да помогне на любима кауза – с даряване на пари или вещи, с доброволчество или дори само със споделяне на каузата сред приятели и познати.

DMS 17777 Единен дарителски номер ви предлага да изберете кампания и да станете редовен DMS дарител. Месечното ви дарение може да бъде на стойност 2 или 5 лева, като ДДС не се начислява. Услугата е достъпна за абонати на договор с Теленор, VIVACOM и M-Tel. Абонирате се само за една кампания, а за всички останали, изпращайте дарителски SMS-и или дарете онлайн през е-pay или с банкова карта. 

Изберете дарителска кампания и споделете с приятели в социалните мрежи, като не забравяте да добавите хаштага #GivingTuesday.

Идеята за #GivingTuesday се появява в САЩ през 2012 г. като реакция спрямо Черния петък и манията по безконтролно пазаруване по празниците, когато повечето хора, заливани отвсякъде с рекламна информация, купуват твърде много и ненужни вещи.

На адрес http://givingtuesday.bcaf.bg можете да прочетете повече за идеята. Тук ще намерите готова картинка за статус във Фейсбук или Туитър или да разпечатате лист с логото, да напишете на него своята кауза, да се снимате и споделите снимката в социалните мрежи.