Кампанията за Габриела приключва успешно!

Кампанията за Габриела приключва успешно!

Сподели

За 10 дни, половината от които празнични, сумата, необходима за спешна операция на Габи в Израел се събра! Нещо повече – в дарителската сметка само днес са постъпили близо 14 000 лв. повече (необходимата сума беше 44 820 щатски долара) , които със сигурност ще бъдат нужни на Габи за следващи медицински процедури. В случай, че се окажат недостатъчни, ще подновим незабавно кампанията! Но сега най-важното е операцията да бъде извършена колкото може по-бързо. Родителите на Габи вече уговарят дата за прием в болница Хадаса. Надяваме се да е възможно най-скорошна.

Това са добрите новини.

За съжаление, тези новини за пореден път станаха възможни единствено и само благодарение на вас – всички загрижени и отговорни Хора! Вие намерихте време, сили и средства да помогнете на едно дете в критично състояние, но не и държавата, в лицето на директора на фонда за лечение на деца. За втори път в рамките на 3 месеца той демонстрира отчайваща неспособност да реагира адекватно и професионално при спешни случаи. Първо Билянка, сега и Габи…

53 дни от подаването на молбата за спешно лечение на Габи в чужбина не стигнаха на директора, за да представи нейния случай на Обществения съвет за решение. И не само това. Г-н Александров, вместо да работи в спешен порядък, предпочете да дава щедри обещания, които не може да изпълни, защото не са в неговите правомощия.
Повече от жалко!

Слава Богу, че ви има вас, хилядите приятели на мъничкото Габче!

Кампанията в ДМС на Габи продължава да е активна, предвид евентуалните последващи химио- и лечетерапия.

Към момента в системата на „Единен дарителски номер“ Габи има 5906 дарителски смс-а, събарни в рамките на 11 дни!