Александър Александров ни напусна.

Александър Александров ни напусна.

Сподели

С огрмна мъка ви съобщаваме, че Александър Александров от Бургас, които набираше средства за лечение в чужбина, ни напусна.

Неговите приятели и колеги изпратиха прощална телеграма до медиите, чието съдържание публикуваме:

„Още един прекрасен човек загуби битката с рака, оставяйки раздираща болка и парещи спомени. Александър Александров, работил години наред в сектор “Криминална полиция” и бургаския затвор, ни напусна след дълго боледуване. Зловещата диагноза го завари в разцвета на силите, но не прекърши желанието му за живот и енергията на делата му.

Светът няма да е същия без Сашо, без усмивката му, чувството за хумор, заразяващата виталност.. Очите му угаснаха с надежда и с мисълта за всички нас – приятелите и колегите на Сашо.

Най-трудно е кажеш сбогом.. И да осъзнаваш, че е завинаги. Да се обърнеш и да продължиш пътя си, оставяйки цвете на раздяла. Болката остава скрита, но не и надеждата, че в един по-добър свят отново ще се срещнeм! Почивай в мир, приятелю!”

Екипът на „Единен дарителски номер” се присъединява към скръбта на семейството и близките на Сашо.

По желание на близките на Алексъндър, набраните средства по неговата кампания ще бъдат разпрадалени между всички хора, които набират средства за лечение в систевата на „Единен дарителски номер”.